O Njukaslu se ne priča puno, ali rade sjajan posao ovog leta, stiglo još jedno odlično pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 08.09.2020.
20:45
Izvor: Sportske.net

Momak koji je bio blizu Liverpula na kraju završio na "Sent Džejms Parku".

EPA-EFE/Jan Kruger/NMC/Pool
EPA-EFE/Jan Kruger/NMC/Pool

Povezane vesti

Njukasl junajted radi sjajan posao ovog leta.

Nisu dobili nove bogate vlasnike iz Saudijske Arabije, kako se mesecima najavljivalo, ali je Majk Ešli obećao pojačanja Stivu Brusu i održao je reč.

Golman Mark Gilespi iz Madervela je doveden kao slobodan igrač za rotaciju, biće tek treći Brusov izbor, ali to je bio samo početak.

Potom je paraf stavio Džef Hendrik, vezistu kojem je istekao ugovor sa Barnlijem su hteli i Milan i Roma, odabrao je "Sent Džejms Park" i utisak je da će predstavljati lepo pojačanje za vezni red "Svraka".

A onda je Ešli odrešio kesu za napadača Bornmuta Kaluma Vilsona, stigao je 28-godišnji centarfor za 22,25 miliona evra iz Bornmuta.

Da se ne bi osećao usamljeno, "Svrake" su mu dovele i dobro poznato lice, kao slobodan igrač je stigao još jedan bivši igrač "Trešnjica" Rajan Frejzer.

Škotski reprezentativac je u sezoni 2018/19 bio jedan od najboljih asistenata Premijer lige, oduševio je svojim igrama u elitnom rangu, u sezoni za nama je nažalost zbog želje za promenom sredine pružao slabe partije na "Vitalitiju", ali nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Njukasl.

baner

Danas je stigla još jedna potvrda, novi levi bek Njukasla je Džamal Luis.

Platili su ga Noriču 16,5 miliona evra, podsetimo da ga je i Liverpul hteo kao zamenu za Endija Robertsona, ali nisu uspeli da se dogovore sa "Kanarincima", pa je na "Enfild" stigao Cimikas iz Olimpijakosa.

View this post on Instagram

Another one... 🤝🤩

A post shared by Newcastle United FC (@nufc) on



Spekuliše se da bi mogli da dovedu i Roba Holdinga iz Arsenala na pozajmicu, kao i Rajana Brustera iz Liverpula, za kojeg je zainteresovan veliki broj klubova.

Stiv Brus je dobio zaista sjajna pojačanja, popunili su gotovo sve rupe u ekipi, dobili proverenog napadača, jako dobrog i vrlo talentovanog beka, dokazano krilo u Frejzeru, iskusnog vezistu u Hendriku, uz igrače poput Sent-Maksimana, Almirona, Žoelintona, Šelvija, braće Longstaf, Fernandeza, Šera, Ležena, golmana Dubravke i kapitena Lasela, deluje da imaju jako dobru ekipu za sezonu pred nama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 08.09.2020
22:51

Bome ogulise oni ove sto su ispali u drugu ligu, mene iskreno najvise zanima gdje ce Pukki

avatar
Wizard08
Tuesday, 08.09.2020
21:15

Liverpool nudi ovu sumu cak ako se ne varam i milion vise,oni tvrdili pazar posle se cak i ljutili sto je liverpool odustao odmah posle prve ponude.