Novo razočarenje za "Rosonere", ništa od velikog pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.11.2019.
14:53
Izvor: Sportske.net

Uprava je dugo pratila ovog igrača, ali trenutno nisu u poziciji da ga presele u svoje redove.

EPA-EFE/Riccardo Antimiani
EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Milan je slabo otvorio tekuću sezonu, Marka Đamapola je nakon samo sedam kola zamenio Stefano Pioli, kojem su trebale tri utakmice da upiše prvu pobedu.

Teško je poverovati da će "Rosoneri" uspeti da uhvate priključak sa timovima koji se bore za Ligu šampiona, ali je jasno da nisu u poziciji da već sada odustaju od sezone, pa treba očekivati da nastave da pojačavaju svoje redove već u januaru.

Velika želja kluba je reprezentativac Brazila Everton Soareš, koji je zablistao u dresu "Selesaa" na minulom Kopa Amerika.

Fudbaler Gremija je već neko vreme na radaru Milana, bivši sportski direktor Leonardo je svojevremeno pokušao da ga preseli na "San Siro", potom je tu pokušala i nova uprava minulog leta, ali se brazilski klub nije dao.

Popularni "Sebolinja" je dobio i novi ugovor, odbio je ponudu Peking Guana i zaslužio povišicu, a u novoj saradnji je dobio i značajno veću otpusnu klauzulu.

Ona sada iznosi 120 miliona evra, što nije njegova realna cena i svesni su u klubu da to niko neće platiti, ali su na taj način sebe stavili u dobru poziciju pred potencijalne pregovore sa zainteresovanim stranama.

Everton

To je u potpunosti zakomplikovalo stvari za "Rosonere", koji su odustali od ideje da Evertona u svoje redove presele već u januaru, pa se nadaju da će se situacija do leta promeniti.

Brojni klubovi iz najjačih evropskih liga, ali i kineske Superlige su i dalje zainteresovani za brazilskog reprezentativca, te su šanse Milana da angažuje "Sebolinju" u ovom trenutku svedene na minimum.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 02.11.2019
18:15

Odlican igrac moci ce za njega uzeti sigurno 50-60mil, bas me odusevio.

avatar
REVØLT
Saturday, 02.11.2019
16:03

E, ovo vec jeste tacno- bravo, Nikola:-D

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.11.2019
16:35

Мислим да он навија за Јунајтед па не би било смисла да пише о Милану као неки други.

avatar
REVØLT
Saturday, 02.11.2019
23:59

Klasa je vecna, a mi smo visoka klasa:-D