Novo pakleno pojačanje stiglo iz Atletika, ovaj Espanjol će se boriti za Evropu!

Autor: Milovan Longinov
subota 09.07.2016.
17:48
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Espanjol ne prestaje sa dobrim pojačanjima.

BETA/AP Photo/Alberto Saiz
BETA/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Klub iz Barselone danas je potvrdio da je dosadašnji fudbaler Atletiko Madrida Leo Baptistao potpisao petogodišnji ugovor,

Bapistao, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Viljarealu, biće četvrto veliko pojačanje za Espanjol posle dolaska golmana Roberta, veziste Hose Manuela Hurada i veterana Hose Antonio Rejesa.

Baptistao igra na poziciji polušpica, ponikao je u Rajo Valjekanu, a Pako Hemez ga je lansirao u sezoni 2012/13 kada je imao svega 19 godina i postigao sedam golova na 28 mečeva u Primeri i preporučio se Dijegu Simeoneu.

Ipak, od leta 2013. godine do danas, Baptistao je odigrao svega pet mečeva za Atletiko, pošto je išao na pozajmice u Betis, pa opet u Rajo i na kraju u Viljareal.

Podsetimo, klupu Espanjola preuzeo je Kike Sančez Flores, stoga borba za peto i šesto mesto koja vode u Ligu Evrope uopšte ne deluju kao nemoguću misija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 09.07.2016
20:36

Solidna pojacanja su doveli, ali videcemo sta mogu, peto i sesto mesto je preotimisticno, jer prvo Selta nije mnogo oslabljena, dalje Bilbao je jak, idalje, i bice jak i sledece sezone, Sevilaj je jaka bez obzira na odlazak Emerija. Viljareal ce osetiti igru u LS, a nisu se previse pojacali, a ja ocekujem tek od njih, sigurno ce biti konkurenti i za cetvrtu poziciju. Malaga je konstantna relativno i mogu da upadnu eventualno u borbu za LE, niej nerealno. Bice zanimljiva sezona to ocekujem, ali Espanjol ce tesko do 5 ili 6 mesta. Valensiju ne smemo zaboraviti, ako en prodaju sastav i konsoliduju se 4 mesto je njihovo sigurno.

avatar
denikv
Saturday, 09.07.2016
18:17

nece se espanjol boriti za evropu nego opet za sredinu tabele. baptistao je u padu forme evo tri godine, seli se iz kluba u klub dok je antonio rejes uz duzno postovanje vetran odigrao svoje uzgred ko ne zna i on je dosao u espanjol.

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 09.07.2016
18:04

Ovo je sasvim dobro pojacanje. Iznenadili su me

avatar
MišaSd
Saturday, 09.07.2016
18:20

Pojacanja su im pa blago receno smesna