Novi udarac za Leonarda, umesto u "Milanelo", stiže u Junajted?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.01.2019.
10:17
Izvor: Sportske.net

Četvrta "ispala" ove zime, problem je FFP i to što nemaju novac za neki veći transfer. Kupili su Paketu, traže još dvojicu igrača, ali za sada nema rešenja...

EPA/KATIA CHRISTODOULOU
EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Povezane vesti

Izgleda da će Milan doživeti novu "ispalu".
 
Posle Pata, Ibre, Fabregasa, izgleda da je i Janik Karasko zabranjeno voće.

Naime, Junajted se pojavio kao konkurencija, oni žele Belgijanca da vrate u Evropu, pozajmili bi ga od Dalijena, a zatim i otkupili.

Kinezi nemaju ništa protiv, naime Belgijanac se nije baš posebno istakao, a ima platu desetak miliona evra, uzeo je novac, izgubio mesto u reprezentaciji.

Nekadašnji fudbaler Atletika je preskup, kada je novac u pitanju za "Rosonere" koji su već potrošili 25 miliona na Lukaša Paketu, sada traže vezistu i moraće verovatno da se zadovolje Sensijem iz Sasuola, hteli su i Alfreda Dankana, ali "crno-zeleni" ni da čuju.

Potrebna su dva pojačanja, uz vezistu, traže i napadača, želeli su na pozajmicu Moasa Keana iz Juventusa, ali su ih "Bjankoneri" odbili.

Leonardo nema veliki budžet, pa ne treba očekivati neka zvučna imena, tek na leto, "Rosoneri" će probati da dovedu Milinković-Savića, ali i neko zvučno ime u napadu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 06.01.2019
15:19

kakav milan, smesan klub

avatar
Antihepi
Saturday, 05.01.2019
12:24
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 05.01.2019
11:23

Pato nas nije ispalio, Paketu smo platili 35 miliona, a videcemo jos sta ce biti sa Karaskom. Najavljivali su tri-cetiri pojacanja UZ PAKETU, namerno pisem pojacanja jer samo novi igraci nista posebno ne znace, ako mi sad ne dovedemo barem tog jednog dugo prizeljkivanog veznog i jedno krilo (ne mora da igra i u spicu, prezivecemo), nema vise svrhe ni razmisljati o Top 4 i LS. Cak i da tamo odemo, smejace nam se jer nismo kompetitivni.

avatar
The_Matrix
Saturday, 05.01.2019
11:18

35 + bonusi jel placeno za Pakeru

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 05.01.2019
11:49

I Pato nas nije ispalio:-D