Novi trener dobio obećanje, da li sa ova četiri asa Inter može da baci rukavicu Juventusu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.04.2019.
08:42
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su Kinezi pristali na uslove i da tim već lagano dobija obrise...

EPA/EMILIO ANDREOLI
EPA/EMILIO ANDREOLI

Povezane vesti

Izgleda da je Antonio Konte dobio obećanje da će Kinezi uložiti veliki novac u pojačanja, gotovo je izvesno da će Inter opet u Ligu šampiona, ali žele više, da se uključe u borbu za titulu.

Naime, Konte je u prvim sezonama sa Juventusom i Čelsijem stizao do titule prvaka, pa u Interu računaju da ako oforme moćan tim, sa bivšim selektorom mogu do "skudeta" i prekida dominacije.

Već smo pisali, Godin je prvo pojačanje, zameniće Mirandu, stiže i Darmijan za odbranu, a jasno Konte će zadržati Asamou koga je doveo svojevremeno u Juventus, kao i De Fraja i Škrinjara.

Sredinu terena bi uz Brozovića i Naingolana, trebalo da oformi Rakitić, ako mu Barsa ne ponudi novi ugovor, mada su Kinezi spremni da pokušaju sa Gundoganom koji nije produžio ugovor sa Sitijem. Eriksen je, čini se, nemoguća misija.

Politanov ugovor će biti otkupljen, umesto Perišića stiže sjajni mladi Bergvajn iz PSV Ajndhovena, u napadu bi Ikardija trebalo da zameni ili Lukaku ili Džeko, treća alternativa je Duvan Zapata koji teroriše odbrane u Seriji A ove sezone.

Konte će verovatno tražiti još jednog beka, Sedrik i Vrsaljko neće biti otkupljeni, neizvesna je situacija oko Keite Baldea.

Od mlađih igrača, Barela dolazi u obzir i eventualno Tonali iz Breše, ali kako rekosmo četiri igrača svetske klase bi svakako promenila Inter i možda ih približila Juventusu.

Podsetimo, Konte je tražio trogodišnji ugovor vredan 10 miliona po sezoni neto, i čini se da je Inter spreman da ga učini najplaćenijim trenerom u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve mojsa
Wednesday, 10.04.2019
14:57

Juventus i da ne dovede nikoga,bice prvak sa dvocifrenom bodovnom razlikom,a kamoli da se pojacaju jos kao sto i hoce,tako da ovi klubovi koji svake godine mazu oci svojim navijacima i pucaju na presto,rade to samo da smanje frustaracije,pa se onda navijaci hvataju za sudije! :)

avatar
Interista90
Wednesday, 10.04.2019
13:00

Prodajom Ikardija i Perisica, a dolaskom recimo Dzeka ili ovog iz Psv-a bi se udaljili od Juventusa jos 40 % a ne primakli, tako da od toga nema nista, Perisic ce otici a Ikardi ne po mom misljenu, treba tu jos jedan bek, jedan veznjak, Kijezaa na krilu i to bi bio tim, ovo sto lupaju je dovoljno, ali za 4 mesto opet.

avatar
Mare91Inter
Wednesday, 10.04.2019
14:24

Bravo za komentar, zameniti igrača koji je proveren u Seriji A , Lukakuom ili Džekom koji ima 33 god. je ludost i nikako korak unapred... a da ne pričam o upornom pričanju o skudetu dok se prepuštaju igrači poput Kijeze Juventusu...

avatar
No rules
Wednesday, 10.04.2019
16:24

Msm da sa Dzekom samo skrecu paznju i da se pregovara sa nekim top napadacem. Ubijedjen sam da on nije opcija nikoga u klubu. Bergvajn je dobar igrac, Kjeza koji se pominje takodje. Gundogan, Draksler ili Kros na sredini (jedan od njih) i jedan top bek, to treba Interu.

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 10.04.2019
11:01

..za pocetak neka dodje samo Konte

avatar
Nenadd
Wednesday, 10.04.2019
10:46

Ovi igraci mogu da ih priblize juventusu samo po starosti...