Novi sportski direkor Milana se oglasio povodom Bonućija

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.07.2018.
17:53
Izvor: Sportske.net

Brazilac pojasnio šta stoji iza nove transfer sage.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Leonardo Bonući je minulog leta stigao u Milan iz Juventusa kao veliko pojačanje.

Dobio je odmah i kapitensku traku, "Rosoneri" su mnoge iznenadili kada su realizovali njegov transfer u svoje redove.

Ipak, nisu stvari na "San Siru" išle željenim tokom, najpre je trener Montela dobio otkaz, Gatuzo je podigao ekipu, ali nije uspeo da se izbori za poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Nakon toga je Milan izbačen iz evropskih takmičenja zbog kršenja FFP, vlasnik kluba Jonghong Li nije uspeo da namiri dugovanja na vreme, te je klub predao Eliot fondu, koji sada ima vlasništvo nad klubom.

Američki fond je već postavio svoje ljude, uspeli su i da nateraju Uefu da promeni odluku povodom izbacivanja iz evropskih takmičenja, te će "Rosoneri" ipak Ligu Evrope naredne sezone.

Za novog sportkog direktora postavljen je bivši igrač i trener kluba Leonardo, koji je sada potvrdio da postoji realna mogućnost da se Bonući vrati u Juventus, kao što se pisalo prethodnih dana.

Sinoć je generalni direktor "Stare dame" Đuzepe Marota izjavio da Bonući želi nazad u Torino, a to je danas potvrdio i Leonardo.

"Sastao sam se sa određenim ljudima, ne samo iz Juventusa.

Moramo da ostanemo u granicama FFP, tako da ne očekujte neke lude poteze na tržištu. Sve će biti umereno i mudro.

Želja je krenula od Leonarda Bonućija, tako da ako budemo u mogućnosti, učinićemo to. Nemam ništa protiv.

Sve je počelo od ideje, veoma osetljive i tihe. Odatle su svi razgovori krenuli.

Veoma je normalno za igrača da ima želju. Igrač vas ne pita tek tako da ide, tu je čitav projekat i ciljevi koji se moraju uzeti u obzir.

On je stigao minule godine kao simbol promene. Zajedno ćemo videti šta će se dogoditi. Nije potpuno sigurno da će otići
", izjavio je novi sportski direktor Milana.

Dakle, želja je potekla od samog fudbalera, Milan očigledno nema ništa protiv toga da ga proda, ali će Juve morati da bude strpljiv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 26.07.2018
20:05

Da je pametan da ode u PSZ ili MU pa da se bori za trofeje. Sta ce realno u Milanu, Milanu treba dosta godina da se vrati na staro, barem od 5-10 godina...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 27.07.2018
08:18
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 28.07.2018
09:02

To je nazalost realno, ne ponizavam, samo iznosim cinjenice...

avatar
riquelme10
Friday, 27.07.2018
10:51

U PSZ moze otici zbog novaca i osvojit ce titulu jer nemaju konkurenciju a u MU titule nece sigurno vidjeti jer su ocajna ekipa i pored tolikog broja zvjezda u timu. Murinjo misli da moze igrati fudbal kakav se igrao pre 10 godina. Naredne sezone ce MU zaostajati za prvim 20 bodova.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 26.07.2018
18:43

Samo nemojte ga vratiti nazad , molim vas !

avatar
Markos
Thursday, 26.07.2018
18:00

Ne treba nam Bonuci,veliki gnev navijaca ce tako navuci.Trazio je da ide i da osvoji sve sa Milanom,radovao se postignutim golom protiv Juventusa i dokazao da je niko bez Juventusa.Svaki igrac u Juventusu izgleda 50 posto bolje od njegovih mogucnosti tu su dokaz Bonuci,Pogba,Vidal i mnogi drugi.Bonuci je nista bez prosjecan stoper i kog je Juventus napravio zvijezdom silom prilika zbog timske snage.Zato nadam se da od ovog nece biti nista.Ne bi pristao nikakve zamjene ni za Kaladru jer je bolji i mladji ni za Higuaina i ako nam je sad nepotreban vise ce valjati nego Bonuci.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 26.07.2018
23:07

Bonuci je u Juventusu bio u top pet stopera evrope Pustimo sad tko je zasluzan za to vise a tko manje ali covjek sigurno nije zaboravio igrati za tu godinu dana Znaci nek je sad u top deset opet je pojacanje za Juve E to je sad druga prica sto ga mi juventini ne zelimo ali kvaliteta je jedina neupitna