Novi šok, Barsa priznala da ne može da dovede najveću Kumanovu želju!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.09.2020.
20:01
Izvor: Sportske.net

Ovo zovu revolucijom?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Hosep Marija Bartomeu je posle sramnog poraza od Bajern Minhena najavio "korenite promene" na Kamp Nou, a od tada je otišao samo Ivan Rakitić.

Luisu Suarezu je propao transfer u Juventus, još uvek se čeka Vidalov u Inter, Umtitija neće niko, dok se najviše očekuje od prodaja Todiba i Semeda.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola potvrdio je za francuske medije da mu je Barsa poručila da želi Depaja, ali da nema novca da pošalje ponudu.

"Bartomeu me je nazvao u nedelju i potvrdio mi da klub želi da dovede Depaja, ali da ih je pandemija virusa dovela do krize i da u ovom trenutku nisu u mogućnosti da pošalju bilo kakvu ponudu", rekao je Ola.

Ranije danas pojavila se informacija da će Barsa platiti 25+5 miliona za Depaja, ali tek kada ih zaradi. Trenutno, Barsa "pati" zbog abnormalnih plata igrača koje su najveće u Evropi, posle pandemije su u minusu za još dodatnih 200 miliona evra.

Sve je u zastoju, Barsa je prodala Rakitića za sramnih milion i po evra + osam kroz bonuse, Vidal će otići skoro pa besplatno, a Suarez odbija da ode drugačije nego kad mu isplate preostale plate do juna.

Barsine igrače niko ne želi, oni koji su na prodaju nisu kvalitetni i to je začarani krug već mesecima unazad.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 16.09.2020
02:35

To me čudi sa obzirom da svi direktori i menadžeri kako kompanija tako i klubova koje su upropastili uvek naprave revoluciju i izvedu te kompanije i klubove na pravi put. Ne znam otkuda da to Bartomeu nije uradio?

avatar
Offside
Tuesday, 15.09.2020
22:04

Cekaj malo :D Bartomeu je pozvao predsednika Liona da mu kaze da hoce Depaja ALI da nema para da ga kupi.Iz ovoga (ako je tacno) se moze zakljuciti da je Bartomeu hteo da se predsednik Liona sazali i da mu posalje Depaja i jos koji dinar jer je Barsa u krizi...Sumnjam da bi (ma koliki sarlatan Bartomeu bio) zvao nekoga i rekao mu ovako nesto...

avatar
Amalainter
Tuesday, 15.09.2020
21:07

Ma dace im ga besplatno.. 😂

avatar
Nemanjici
Tuesday, 15.09.2020
20:34

Ne znam kako ovom coveku nije jasno na koje grane je doveo klub i da treba da ode brze bolje...ne znam sta ceka.

avatar
Old sport 85’
Wednesday, 16.09.2020
13:16

Pohlepa, pohlepa, i samo pohlepa..