Novi slučaj "Bonući", Alegri otpisao najboljeg štopera i još dvojicu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.05.2018.
11:05
Izvor: Sportske.net

Jasno je da nešto nije bilo u redu, a evo kako će Juve rešiti čitavu situaciju!

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Prema informacijama iz Italije, Alegri je rešio da skloni trojicu igrača. Mehdi Benatija će zbog sukoba sa trenerom koji se krio u finišu sezone morati da napusti klub.

On čeka ponudu Marseja, a iako je odigrao sjajnu sezonu, Juventus će ga prodati, sve podseća na situaciju sa Bonućijem.

Kandidata za zamenu ima mnogo, već je došao Kaldara, Juventus ne krije da želi da iskoristi muke Milana i dokopa se Romanjolija, a sa Rajolom pregovara oko De Lihta.

Markisio takođe više nema mesta, legenda će morati da napusti klub u kome je ponikao, pominje se da bi ga Sari odveo u Čelsi, ali je realnija varijanta odlazak u MLS.

I na kraju Sturaro, koji je dobijao šansu, ali nijednog trenutka nije pokazao da je kvalitet za nešto više osim popunjavanja rupa, njega hoće bivši klub Đenova, ali i Njukasl. Juve će ga prodati što osim već kupljenog Džana, najavljuje nove dolaske u veznom redu.

Juve hoće Pelegrinija iz Rome koji ima klauzulu od 25 miliona, ali i dalje se pominje povratak Pogbe, kao i želja da se proba dovođenje Matea Kovačića.

Što se tiče ostanaka, Alegri je razgovarao sa Mandžukićem, obećao mu da će igrati u špicu, a ne po boku kao u poslednjih 18 meseci.

Juve ne želi da se odrekne Hrvata, koji neće u Kinu, ali ga želi Mančester Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 28.05.2018
23:49

Zasto MLS pa nije Marchisio toliko star vec samo nema prostora u Juveu

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 27.05.2018
11:30

Steta bi bllo ostati bez Benatije ali .... A Sto se Pogbe tice ako postoji i najmanja sansa da ga se vrati onda neka to i ucine i prelazni rok je gotov i vrhunski

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
11:09

Vec kupljenog:-D Pre cete osvojiti LS (zbog ovoga vas nikad ne zezam, ali, cisto da docaram koliko je to NErealno) nego sto ce vam preci Romanjoli.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.05.2018
18:07

Italijanski klubovi stalno menjaju najbolje igrace.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 28.05.2018
08:30

Samo mi nemoj reci da toga nema u Engleskoj posto u Premijer ligi toga cak ima i najvise...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 28.05.2018
08:09

De Siljo najbolji igrac? Pirlo je otisao kao slobodan igrac, to se jednom u sto godina desava. Bonuci se vec zasitio kod njih, to moze da bude primer odlaska u obrnutom smeru zbog novog projekta, vazno mu je bilo da ostane u Italiji. Pjanic i Iguain su definitivno izuzeci, nisu mogli vise da izdrze da nemaju titule u kolekciji, ali, ako sad na primer i Naingolan ode u Inter, mozda mozemo da otvorimo ovu temu:-D Romanjoli je ipak poseban primer i slucaj, mlad, nema sanse da bismo ga se mi odrekli...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.05.2018
20:56

Bas medjusobno. Pirlo, Bonuci, De Siljo, Iguain, Pjanic...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
19:04

Da, ali, ne medjusobno:-D Vidi, nema od toga nista kad ti ja kazem, ako i bude, to znaci da smo veoma blizu mrklog mraka pa i gasenja.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 27.05.2018
18:23

Juve s e sreden klub igra LP ima novaca i svidjelo se tebi ili ne svaki bi igrac Milana u ovakvoj situaciji pjesice dosao kod nas SAMO AKO JUVE TO HOCE