Novi slobodni agent u Juventusu?

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.09.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net

Bio bi to još jedan sjajan posao "Stare dame".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nije tajna da Juve vrlo često voli da koristi Bosmanovo pravilo i potpisuje igrače koji su ušli u poslednjih par meseci svog ugovora.

Tako su doveli Emre Džana iz Liverpula, pa su minulog leta angažovali Erona Remzija, sa kojim su se i dogovorili još u januaru, a kao slobodan igrač u klub je stigao i Adrijen Rabio.

Tri zaista sjajna pojačanja, ako na to dodamo da je kao slobodan igrač u klub stigao Sami Kedira, svojevremeno i Dani Alveš i Fernando Ljorente, dolazimo do zaključka da je uprava "Bjankonera" prethodnih godina obavljala sjajan posao.

Žele da nastave u istom ritmu, pa su tako pokazali interesovanje za desnog beka belgijske reprezentacije i Pari sen Žermena Tomu Menijea.

Belgijancu ističe ugovor sa PSŽ na kraju sezone, pa je Juve, jasno, veoma zainteresovan.

Bio bi to još jedan sjajan posao "Stare dame", videćemo da li uprava može da ga sprovede u delo i šta na sve to ima da kaže Pari sen Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 21.09.2019
18:10

Svi nabrojai sem Alveša (koji je pravio probleme) i Ljoretea (beskoristan takođe) su neznalice koje mnogo trče i od njih niti je bilo niti će biti koristi. Tako neće osvojiti LŠ.

avatar
Jasminn
Saturday, 21.09.2019
15:22

Sacekaj treba li ovo kazniti? Ovo pregovaranje? Ko Barcu za Grizmana. On jos uvijek nije unutar pola godine do isteka ugovora

avatar
REVØLT
Saturday, 21.09.2019
12:55
avatar
Paul Kersey
Saturday, 21.09.2019
18:08

Došao u trampi za Kansela.

avatar
REVØLT
Saturday, 21.09.2019
22:56

Ti stvarno nisi razumeo ovo pitanje i pozadinu istog?