Novi PSŽ, četiri pojačanja, glavno pitanje ko će predvoditi napad? Moguće ogromno iznenađenje?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.04.2020.
14:07
Izvor: Sportske.net

Leonardo želi štopera, dva spoljna igrača vezistu i napadača. To su petorica, ali čini se da ima ideju, kada je "devetka" u pitanju...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen već sprema tim za narednu sezonu. Leonardo je već natuknuo da neće biti ogromnih promena, kako se saznaje, nema šanse da ode Mbape, a ni Nejmar, osim ako Barselona ne uplati 170 miliona.

Brazilcu nude faraonski ugovor kako bi ga naterali da ostane.

Šta traži francuski prvak?

Kejlor Navas će ostati prvi golman, Riko se vraća u Sevilju, Areola iz Reala u Pariz, ali može da bude samo rezerva, pa tu neće biti velikih promena.

Osnovne dve pozicije su bekovske, desno je Menije na korak od odlaska, levo Kurzava. Leonardo je tražio Dalota koji nije u prvom planu u Junajtedu, ali njegova cena je veća od 40 miliona evra. Što se leve strane tiče, tu će biti Brazilac, da li Teleš iz Portoa, ili Aleks Sandro iz Juventusa, tek sigurno je da će Bernat dobiti konkurenciju.

Tijagu Silvi je vreme isteklo, potreban je i novi štoper, i dalje postoji ponuda za Kulibalija, ali on bi radije u Englesku, dok je jedna od varijanti i Umtiti iz Barselone. Leonardo se raspitivao za Demirala, ali je Juventus odbio svaki razgovor na temu Turčina.

Bonus

U veznom redu nedostaje jedan igrač, Verati i Geje su sigurni, umakao im je Emre Džan, i dalje se pominje Pol Pogba, ali male su šanse da se vrati u rodni grad. Leonardo je spreman da uključi Drekslera u ovaj transfer.

I na kraju napad, hoće li biti otkupljen Ikardi? I da li će biti zamenjen za Pjanića ili Aleksa Sandra. Mnogi tvrde da se ne bi iznenadili ako Kavani produži ugovor i ostane u Parizu još godinu dana. Pominju se još neki napadači, recimo Obamejang, ali videćemo na kraju kako će završiti priča oko Maurita.

Tim bi trebalo da zameni odbranu, ostatak je uglavnom isti, možda probaju da ukradu Tonalija kao svojevremeno Veratija, ali čini se da nekih velikih prodaja neće biti i da i Mbape i Nejmar ostaju u Parizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke