Novi problemi za Jokana, ključni igrač na pragu Premijer lige?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 15.01.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net

Jednog su uspeli da zadrže, sada će se boriti za drugog.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Rajan Sesenjon je sjajnim partijama u dresu Fulama u prethodnih godinu i po dana skrenuo pažnju najvećih evropskih klubova na sebe.

Ipak, on će najverovatnije ostati u Fulamu do kraja sezone, a onda će u zavisnosti od statusa ekipe sa "Krejven Kotidža" biti odlučna njegova sudbina.

Dakle, Jokanović će na raspolaganju do kraja sezone imati sjajnog Sesenjona, ali bi ipak mogao da ostane bez jednog važnog igrača.

Naime, Vest Bromvič je veoma zainteresovan za plejmejkera Fulama Toma Kernija, a navodno su "Vrećice" za njegove usluge spremne da plate i do 12 miliona funti.

Kerni je početkom sezone doživeo tešku povredu, vratio se u pogon nakon sedam propuštenih utakmica sredinom oktobra, a iako ne blista ove sezone, jasno je da predstavlja vrlo bitan šraf u Jokanovićevoj mašineriji.

Upisao je preko 100 nastupa u dresu ekipe iz jugozapadnog Londona od kako je 2015. godine stigao iz Blekburn Roversa, a prema pisanju "Skaja" VBA je već stupio u kontakt sa Fulamom.

Videćemo kako će se ova priča razviti, ekipa Slaviše Jokanovića je u usponu forme, osmi su na tabeli sa samo bodom manje od Šefild Junajteda, koji je na šestom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of, te bi odlazak jednog od ključnih igrača predstavljao veliki problem za Fulam u nastavku sezone i u borbi za plasman u Premijer ligu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke