Novi preokret oko Suareza - Ovako nešto niko nije očekivao!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.09.2020.
16:40
Izvor: Sportske.net

Urugvajac ne odustaje i sada je u problemu.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Luis Suarez je otpisan u Barseloni, ali ne želi da oprosti poslednju godinu ugovora pre odlaska. Barsa je ponovo odradila amaterski posao, precrtala Suareza i to mu saopštila, a onda ipak odlučila da "izvuče neki dinar" za njega.

Suareza je to razbesnelo, insistirao je da ode kao slobodan, jer mu je rečeno da će raskinuti ugovor, a onda je Bartomeu odjednom počeo da zateže i da traži minimalno obeštećenje od Juventusa, pre svega zato što bi na taj način izbegao da Suarezu isplati preostale plate do juna.

Juventus se sada okrenuo drugim željama, primarna želja je Edin Džeko, zbog čega je Luis Suarez sada plan B.

Ronald Kuman je danas poručio Suarezu da će računati na njega ako ostane, a zna se da je Holanđanin još u prvom razgovoru rekao da je odluka uprave da ga prodaju ovog leta.

Đerar Romero, pouzdani katalonski novinar, potvrdio je da bi Suarez mogao da igra u sredu protiv Đirone u prijateljskom meču, pošto je prethodni sa Nastikom propustio čekajući da realizuje transfer.

Kuman s jedne strane želi da bude korektan prema Suarezu, zna da kao igrač može da mu donese mnogo sa klupe, ali s druge strane, Bartomeu ga "tera" da ga drži na tribini i po strani dok ne pristane da ode po uslovima koje odgovaraju klubu.

Sve u svemu, jako ružno ophođenje uprave Barselone prema najboljem napadaču u istoriji kluba i trećim strelcem, iza Mesija i Cezara Rodrigeza.

Čekamo dalji rasplet, za sada, Suarez ostaje i ne želi da ode, a da Barsa zaradi, ako mu je već obećala raskid saradnje.

I zamislite sada tu atmosfer u ekipi ako ostane?

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 16.09.2020
22:51
avatar
crno-crveno
Tuesday, 15.09.2020
18:52

Ja ovo ne mogu da razumem. Covek hoce ode iz barse ali trazi da mu ona plati raskid ugovora.

Hoce i jare i pare.

Ja razumem covek nece da ode, ima dobar ugovor i njega ne zanima sto on njima ne treba. Tj sto se novom treneru ne svidja. Ali ljudi ga pustaju da ode za dz. Pa dogovaraj se sa buducim klubom da ti daju iste uslove. Sto ne ode u ameriku ili kinu tamo bi mu dali duple pare ako mu je vec stalo za pare.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 15.09.2020
17:59

Pretrpani u napadu i u deficitu sto se odbrane tice. Garsiju dovode vec mesec dana a nikako da potpise, izgleda da ni ne pregovaraju. Nemamo desnog beka koji ce se rotirati sa Semedom. Rupa od odbrane, fali neki i veznjak koji ima misice i koji je ovako trkac.

avatar
Amalainter
Tuesday, 15.09.2020
17:12

Bice sjajno..igrace im igraci koji ne zele da igraju.. 😂 Bice dobar izgovor za neuspehe..

avatar
Nemanjici
Tuesday, 15.09.2020
16:45

Koji su to paceri i amateri. Srtasno.