Novi Pogbin klub? Panitas!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.01.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net

On se nada ovakvom raspletu, dva su razloga. Samo, ima mnogo prepreka...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Znate li šta je "Panitas"?

U pitanju je ključni kvartet prijatelja od pre nekoliko godina, u njemu su Kuadrado, Dibala i Iguain, i naravno, Pol Pogba.

Ono što je recimo igračima Junajteda smetalo je što je Pogba od povratka na "Old Traford" i dalje putem grupe i društvenih mreža komunicirao sa bivšim saigračima i svaki trenutak koristio da se vidi sa njima.

Pogba je putovao u Torino, kada je Iguain bio u Čelsiju, nisu se razdvajali, a malo je nedostajalo da postane saigrač sa Dibalom za koga kažu da mu je najbolji prijatelj.

Na njihovoj "Panitas" grupi, često raspravljaju o povratku Pogbe, nagovaraju ga da smanji dodatno ugovor, kako bi olakšao transfer, odnosno povratak. Nije tajna da je Pogbina želja Juventus, jer tamo ima potpuno drugi status u svlačionici, tačnije, atmosfera je neuporediva, a idol je navijača.

Real je otpao, Juventus hoće Pogbu, ali ne po svaku cenu i ne želi da plati 120 miliona kako bi ga vratio. Otpala je kombinacija sa Džanom koji iz poštovanja prema navijačima Liverpula neće u rivalski klub, a Juve ne pomišlja da Rabioa uključi u čitav sporazum, kako se pričalo. Sari bi uklopio od leta Pogbu, "Panitas" čine sve da i Ronalda uvuku u priču, jer će se njegova najviše poštovati.

Zbog čega Juventus insistira na Pogbi koji slabo igra za Junajted?

Dva su razloga, jedan je marketinški, sa Ronaldom i Pogbom u ekipi, klub bi nastavio da beleži rekorde kada su prihodi u pitanju, drugi je fudbalski. Naime, Paratići i Nedved veruju da je problem u Junajtedu, ne u Pogbi. Smatraju da u ozbiljnom timu, poput svetskih prvaka Francuske Pogba jeste igrač koji pravi razliku i moguće je izvući najbolje iz njega, dok Junajted jednostavno nema kvalitet, niti Francuz igra na pravoj poziciji.

Šta će od svega biti, videćemo, samo da će i Junajted i Pogba morati da smanje apetite kako bi do transfera došlo, to je više nego jasno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Monday, 20.01.2020
03:00

A pazi ovo, Dzan nece iz postovanja u rivalski klub...Pazi molim te, nece zato sto ga nece ni Junajted, da ga hoce davno bi otisao, njemu je sad maksimum Salke ili Gladbah ili tako neki osrednji klub.

avatar
Nenadd
Saturday, 18.01.2020
16:29
avatar
Medison
Saturday, 18.01.2020
14:51

Pa i ja da imam do mene Kantea i Matuidija i ja bi bio svetski prvak al kada preba da sam povuces ekipu onda se vidi kvalitet igraca

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 18.01.2020
16:25

Uh bas je Matuidi imao ogroman doprinos kao u Giroud u pm...

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 18.01.2020
14:17

Ideja da Juve dovede Pogbu sa tolikom platom i jos uz to da mora da plati bar 140mil poslije Ronalda je ravno bajci...

avatar
Don Luciano
Saturday, 18.01.2020
14:34

Zasto???mislis da nemaju novca ili nesto drugo....

avatar
Don Luciano
Saturday, 18.01.2020
18:36

Pa naravno da imaju novca,samo sto ne zele da plate toliko novca jer smatraju da igrac ne vredi toliko...ako je psg imao dati 220 mil u kesu za neymara ne vidim zasto nebi real i juve imali tih 150 mil za igraca,ne zaboravi da ta 2 kluba svake godine dovedu po jednog igraca koji vredi oko 100 miliona

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 18.01.2020
16:24

Real nije imao toliko novca da plati u cashu bez da ponudi nekog igraca a da Juve ima, necemo se zamajavati...