Novi plan šeika, Ronaldo napušta Torino?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.10.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Mnogo kockica bi trebalo da se poklopi.

AP Photo/Thibault Camus
AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Ronaldo je još uvek u samoizolaciji.

Portugalca čeka još jedno testiranje u utorak, ukoliko nalaz bude negativan Ronaldo će moći da izađe na megdan Barseloni i Mesiju.

Italijanski Tutosport prenosi da PSŽ ne odustaje od akvizicije 35-godišnjeg superstara.

Plan je komplikovan, katarski vlasnici znaju da se ovakav transfer ne može dogovoriti u petnaestak dana, već da će ovo biti duga trka. Trebalo bi dosta stvari da se poklope.

Italijani veruju da bi i sam Ronaldo hteo da napusti "bjankonere" ukoliko se osvoji, za Juventus 'prokleta', Liga šampiona. Tada bi takmičarski motiv prelaska u PSŽ bio upravo taj - doneti Parižanima prvu titulu evropskog prvaka.

Juventus bi na ovo mogao da pristane i kada gledamo ekonomsku stranu. PSŽ bi navodno ponudio 50 miliona evra, Italijani bi se i oslobodili plate od 30 miliona evra - koliko na godišnjem nivou uzima Portugalac. Sa druge strane PSŽ-u treba zvezda, posebno ako klub napusti Mbape. Francuz je navodno već obavestio klub da želi odlazak po kraju sezonu, favorit je naravno Real Madrid.

Kockice su tu, jasno mnogo toga mora da se poklopi - ali još jedan transfer Ronalda nije nemoguć.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kr100
Sunday, 25.10.2020
19:29

ko je sve danas sportski novinar :)

avatar
Badr Hari
Sunday, 25.10.2020
15:39

Zato je Juve doveo gomilu fudbalera da bi im izlizani sam osvojio LS. :D Neka se spremi PSG da dovede gomilu fudbalera i da ni slucajno ne pusti Mbapea i Neymara kako bi i njima izlizani sam osvojio LS. Koliko je Portugal napredovao od kako im je izlizani sam osvojio EP na dobrom su putu da im sam osvoji jos jednu titulu EP, a mozda i SP. :D

avatar
Колатерална Штета
Monday, 26.10.2020
12:25

I evo Ronaldo im ne igra par utakmica i ne mogu da se sastave...