Novi plan Arsenala, da li je ovo rešenje za Ozila?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.09.2019.
00:02
Izvor: Sportske.net

Nemački vezni igrač nikako da se vrati u prvi tim "tobdžija".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal se sprema za veliki derbi u ponedeljak, Emerijev tim gostuje na "Old Trafordu" Mančester Junajtedu, izuzetno važna utakmica za oba tima uzimajući u obzir da oba tima nisu u top četiri što im je i cilj za tekuću sezonu.

Arsenal ima tri boda više od sutrašnjeg rivala, ali i na ovoj utakmici ne treba očekivati značajniju minutažu Mesuta Ozila. Klub je u par navrata tokom leta pokazivao nameru da se "oslobodi" Nemca i njegove visoke plate, ali nisu uspeli. Navodno je Fenerbahče bio zagrejan za otkup Mesuta, ali su odustali zbog finansijskih zahteva.

"Tobdžije" sada imaju januarski plan, žele da svog najskupljeg igrača proslede na pozajmici bilo gde s tim da će pristati na plaćanja dela Ozilove plate.

Kreativac ima još dve godine na ugovor sa Arsenalom, njemu se navodno ne ide iz Londona, ali držati skupo plaćenog Nemca na klupi ne odgovora klubu sa "Emirejtsa". Ostaje da se vidi da li će biti zainteresovanih strana u narednom prelaznom roku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 30.09.2019
16:57

Kad bi se njega oslobodili i doveli Havertza.

avatar
Lazar Mandic
Monday, 30.09.2019
10:00

Vrzino kolo sa Ozilom od kako je dobio nov ugovor... Realno i kad igra nije toliko los al se od njega previse ocekuje, to je veci problem... Po meni ga prodati nekom bila bi premija ali ko ima love za igraca van forme sem kineza... Sportski pozz