Novi momenti, situacija oko Nejmara blizu razrešenja?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.08.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su i njemu neke stvari jasnije. L'Ekip piše da miriše na preokret...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Izgleda da je transfer Nejmara sve dalji.

Naime, "L'Ekip" piše da je Brazilac spustio loptu po savetu menadžera i da sada pokušava da oporavi odnose sa klubom. Više nije u pitanju rat dve strane, situacija se okrenula.

Nejmar je izgleda shvatio da se transfer pijaca bliži kraju, iz njegovog tabora navodno stižu pomirljivi tonovi, jer je sve jasnije da niko ne može da plati oko 200 miliona koliko traže Parižani.

Uz to, nije idelna situacija ni kada su namere Barselone i Reala u pitanju. Brazilac traži ugovor na pet godina, u španskim gigantima vlada zabrinutost zbog njegovih čestih povreda tetive.

Ipak, najveći problem ostaje novac, Barselona je nemoćna, tim pre što Nejmar ćuti, Real čeka finiš prelaznog roka, ali primamljiva ponuda je odbijena, 100 miliona, plus Navas i Rodrigez ili Bejl. Prema nekim izvorima čak sva trojica igrača su nuđena Parižanima, ali oni su zainteresovani samo za Navasa.

Da li je ovo zatišje pred buru, ili će jednostavno Nejmar sačekati još godinu u Parizu videćemo, narednog leta, kada mu ostanu još dve sezone obaveze, biće lakše otići.

Videćemo hoće li biti u timu sutra uveče protiv Tuluza, ako se pojavi čekaju ga uvrede navijača, ali i ako ne bude u ekipi biće isto, tako da sa te strane, njemu je svejedno. Možda bi povratkom i dobrom partijom mogao da neutrališe gnev navijača.

Posle ovog vikenda, stvari će verovatno biti nešto jasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Saturday, 24.08.2019
13:20

A o kakvom se transferu Neymara radi? Pa on je uvek isticao da je srećan u PSG-u, da nikada nije razmišljao o odlasku, te da je posvećen ekipi i osvajanju trofeja. :D