Novi Juventus se rađa u Monte Karlu, ovo su pet planiranih pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.06.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je dogovor blizu, novi trener ima jasne zahteve, postoji i lista pojačanja...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Novi sastanak između Ramadanija i Marine Granovskaje, ovoga puta u Monte Karlu. Sari se već odselio iz Londona, Čelsi traži novac, 6 miliona evra obeštećenja za trenera koga ionako ne želi, Juve pokušava da izbegne plaćanje.

Ali, sve bi trebalo da bude gotovo do ponedeljka, najverovatnje će Italijani platiti simboličnu odštetu, a onda imenovati Sarija.

Šta će biti prvi potezi u prelaznom roku?

Pokušaj da se dovede Emerson Palmijeri iz Čelsija, što bi moglo da znači prodaju Aleksa Sandra. Takođe, Juventus će prodati desnog beka, Kansela, Siti nudi 50 miliona, Italijani traže 60. Probaće da dovede Tripijea iz Totenhema ili Hisaja, ali za oba igrača je zainteresovan i madridski Atletiko.

Kod štopera, Demiral će odmah biti povučen iz Sasuola, pominje se povratak Benatije, čini se da je De Liht nemoguća misija. Ali, Sari nema nekih većih primedbi na štopere, očekuje se da Rugani pod njim procveta.

Ono što će biti promenjeno je vezn red. Pogba je, čini se, nemoguća misija, pa prva meta postaje Sergej Milinković Savić. Srbin košta 90 miliona, Juve pokušava da spusti cenu, ili ubaci još nekog igrača u posao.

Pisali smo, u Sarijevom Juventusu, osim za Kansela, nema mesta za Mandžukića, Kuadrada i Matuidija. Od napadača, i dalje je aktuelan Ikardi, mada bi mogao da ostane Iguain, a Juve je završio posao sa Kjezom, ne i sa Fiorentinom.

U Sarijevom stručnom štabu biće i Barzalji, klub je ponudio Pirlu da ili i sam bude deo tima novog trenera, ili da trenira omladince, a pominje se da bi mogao da preuzme tim do 23 godine koji nastupa u Seriji C.

Juve čeka i odluku Iska, navodno je Sari tražio dvojicu tehnički nadmoćnih igrača na sredini, bekove i jednog napadača, ako ode Iguain u Kinu, odakle stižu ponude za Mandžukića. Neće biti gomilanja fudbalera, a Juventus naposletku neće prodati Dibalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Saturday, 08.06.2019
11:30

Kanselo i Dibala za Pogbu. Ako treba da MU doplati dobili bi dva vrhunska igraca. A na mesto Pogbe ima 3-4 igraca za mnogo manje para, a plus nece se kretenisati.

avatar
Kiddo
Saturday, 08.06.2019
11:22

sve ovo otpada ako siti dobije zabranu igranja u LS xD

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 08.06.2019
10:52

Jok menjacemo ga za Ikardija xDdd

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 08.06.2019
10:50

Opet neka nagadjanja , od ovo pola ili vise nece se ostvariti ! Max je nogiran samo zbog to sto je trazio da se prodaju 5 prvotimaca , a sada kao isto zeli i Sari ....

avatar
Zoran Krstin
Sunday, 09.06.2019
09:42

Allegri je otišao jer nisu verovali da će uraditi još korak napred od onog što je već ostvario. A o roasteru u Juventusu ionako ne odlučuje trener. Sva ova imena je kao potencialna pojačanja Paratici već imao na cedulji pre par meseci (Chiesa, Zaniolo, Demiral, Romero, SMS ...).

avatar
ForzaJuve
Saturday, 08.06.2019
10:47

Novi dan, isti tekst, samo malo izmenjen redosled reči i rečenica...