Novi Juventus - Poker pojačanja već poznat, stiže i skuplji od Iguaina!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.11.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net

Juventus na zimu neće učiniti ništa, makar tako tvrdi Bepe Marota. Četiri pojačanja već su završena, a peto će biti skuplje od Iguaina!

EPA/JULIO MUNOZ
EPA/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Juventus će narednog leta podmladiti tim, naime, tri imena su već poznata, ti poslovi su već završeni, a "Tutosport" je danas objavio listu od 50 fudbalera koje su skauti pratili tokom prošle i ove sezone, uz Italijanima omiljene procente, kada je u pitanju mogućnost njihovog dovođenja.

Ono što se zna je da se Kaldara i Spinacola iz Atalante sele u Juventus, oni su već kupljeni i ostavljeni Bergamaskima na pozajmicu.

Kaldara će zauzeti mesto Barzaljija koji se povlači, a Spinacola dolazi umesto Asamoe, ili eventualno Aleksa Sandra, ukoliko Brazilac bude prodat.

Takođe, i Rikardo Orsolini, još jedan igrač koji je na pozajmici u Atalanti će biti vraćen, mladi italijanski reprezentativac igra po boku, mnogi veruju da to znači da bi Kuadrado ili Daglas Košta mogli da napuste klub.

I to je dakle poznato, tri mlada igrača, plus dva velika pojačanja.

Jedno je Sergej Milinković Savić, Juventus je spreman da čak i obori Iguainov rekord, plati 100 miliona i dovede Srbina koji će sa Pjanićem i Bentankurom, i iskusnijim Matuidijem činiti osnovu novog veznog reda. Jasno, za Sergeja su zainteresovani engleski klubovi, ali navodno on želi u Juventus, hoće da ostane u Italiji, pa "Bjankoneri" sa tim računaju prilikom ove operacije.

Odlazi i Kedira, a kako sada stvari stoje, peto pojačanje biće Emre Džan koji bi kao slobodan igrač trebalo da stigne iz Liverpula. Njega hoće i Siti, ali izgleda da je Nemac već postigao dogovor i da su u Juventusu sigurni da će narednog leta obući njihov dres.

To bi dakle bila petorka za novi Juve, eventualno će probati da dovedu još jednog štopera kojima ističe ugovor, poput Himeneza iz Atletika ili De Fraja iz Lacija, ali Kaldara i Rugani bi uz neuništivog Kjelinija trebalo da budu osnova odbrane, pa novi štoperi nisu prioritet.

Tražiće se i još jedan golman, Šćešnji će biti Bufonov naslednik, ali Juve želi da dovede i Aleksa Mereta, golmana Udinezea koji je na pozajmici u Spalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventino SS
Thursday, 09.11.2017
16:45

Lepo ovo zvuči, mnogo lepo da bi bilo sve istinito :D

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 09.11.2017
14:47

..znaci Savic od zime u juventusu,br'o im ga,posle Kejte jos jednu zvijezdu uzimaju Laciju :))))

avatar
JUVENTIN
Thursday, 09.11.2017
12:11

Eh kad bi se ovo dogodilo bio bi prezadovoljan.ps.kediru mi ne dirajte igracina

avatar
Mauricio Pinilla
Thursday, 09.11.2017
11:36
avatar
_Goran_
Thursday, 09.11.2017
11:36

Sergej nece preci u Juventus.

avatar
mak_juventino
Thursday, 09.11.2017
11:28

Odlaze Gigi , Licht , Barza , Asamoa , mozda i Hevedas , znaci cela petorka u odbrani ! 5 odlaze , 5 stizu , normalno ! Kaldara i Spinacola su sigurni , ali golman i desni bek , pa i jos jedan stoper ? Tek onda mozemo da razmisljamo o Sergeju , Cana i ostalih ! FORZA JUVENTUS

avatar
Dača
Thursday, 09.11.2017
14:29

Mislim da će desni bek biti Lirola. Na leto mu ističe pozajmica u Sasuolu i vraća se u Juve.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 09.11.2017
11:16

100 miliona za vezistu cisto sumnjam da ce Juve toliko platiti Puno previse je to

avatar
The_Matrix
Thursday, 09.11.2017
11:12

Sem SMS-a ni jedan igrac nije ni blizu dobar onom kojeg menja. Sinacola je npr dobar, ali ni blizu Asamoi o Aleks Sandru da ne pricam. Kaldara bi mogao biti pogodak, ali opet nije Barzalji je bio stub. Orosini ne moze u Atalanti do mesta i za njega je pozajmica bolje resenje

avatar
Luka Modric
Thursday, 09.11.2017
11:02

Kad padnes sa velikog bufona na scesnija..boze dragi