Novi igrač na radaru "Rosonera"

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.06.2017.
19:02
Izvor: Sportske.net

Uprava Milana ništa ne prepušta slučaju.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Od kako su kineski investitori došli na čelo Milana, novi sportski direktor kluba Mirabelji i novi izvršni direktor Fasone rade punom parom.

Doveli su već tri pojačanja, na "San Siro" su stigli Musaćo (Viljareal), Kesi (Atalanta) i Rikardo Rodrigeza (Volfsburg).

Očekuje se da njihovim koracima pođe i Andrea Konti, želje su i Bilja i Keita Balde iz Lacija, kao i kapiten Ajaksa i zadnji vezni Pari sen Žermena.

Više o tome u nastavku.


Ipak, jasno je da neće svi poneti crveno-crni dres Milananaredne sezone, uprava jednostavno želi da ima više opcija, te ćese blagovremeno odlučiti za najbolje varijante.

Sada se na radaru kluba našao još jedan igrač, u pitanju je jedanod najboljih fudbalera Bundeslige u sezoni za nama, krilo RBLajpciga Emil Forsberg.

Šveđanin je prosto eksplodirao u nemačkoj u sezoni za nama, bio jejedan od najzaslužnijih za neverovatan plasman Lajpciga, novajlijau ligi je završio na drugom mestu iza šampiona Bajerna.

Sjajni Forsberg, za koga su zainteresovani i timovi iz Premijerlige, postigao je osam golova u elitnom nemačkom rangu, ali jeupisao i fantastičnih 19 asistencija. U tom parametru bio jeubedljivo najbolji u Nemačkoj (drugi Dembele sa 12asistencija).

Emil Forsberg

Milan je bacio oko, a procenjuje se da će Lajpcig za jednog odsvojih najboljih igrača tražiti 25 miliona evra, što i nije takovelika cifra, kada se pogleda njegov prošlosezonski učinak.

Uprava "Rosonera" će ipak pokušati da izdejstvuje nešto nižu cenu,ali nema sumnje da bi Forsberg bio sjajno pojačanje za posrnulogitalijanskog giganta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NDJ34
Saturday, 10.06.2017
23:09

Uf, dovodi odmah..Odustati od Keite (ne treba nam neko kome smo druga opcija) , te umjesto njega, dovesti Forsberga..Izjavio je da voli Milan, da je jedan od najvecih klubova, da mu se svidja novi projekat i da mu odsustvo LS nije problem, tako da je samim tim rekao da bi volio doci..Cijena bi se kretala od 25-30m, a veceras je dogovoreno da njegov agent kroz para dana dodje u Milano na pregovore, te mislim takodje da plata nece biti problem..Mi bi dobili bas ono sto nam fali, odlicnog kreativca koji ce da hrani napadaca loptama, neko ko ima zelju da se dokazuje, koji je svjestan velicine kluba, te koji moze da igra lijevo krilo, lijevog veznjaka, trekvartistu, pa cak i centralnog veznog, a znaci nista nije skuplji od Keite (koji je izjavio da ceka Juve)..Sad dovesti njega, Kontija, Bilju, pa se kasnije bazirati na napadaca Beloti/Andre Silva, i ako je moguce izdejstvovati nekako Gezala, posto se prica da bi mogao kod nas kao slobodan igrac, te se rijesiti viska (Zapata, Paleta, Eli, Vergara, Poli, Bertolaci, Montolivo, Sosa, De Siljo, Abate, Nijang, i ostali u zavisnosti koga dovedemo)..

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 10.06.2017
21:55

Odlican igrac,ako ga dovedu za ove pare to je sjajan posao.

avatar
Forza RoSs0neri
Saturday, 10.06.2017
21:15

Pominje se kao alternativa za Keitu.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 10.06.2017
20:44

Nema sanse da ce Lajpcig traziti samo 25, ali ako je ovo istina Milan ce napraviti posao sezone jer je mali top player

avatar
R E V O L T
Sunday, 11.06.2017
15:08

30 miliona traze.

avatar
Borke
Saturday, 10.06.2017
19:43

Zasto bi otiso u Milan? Lajpcigu igra ligu sampiona, sigurno mogu da mu ponude bolji ugovor nego u Milanu, a i borice se za vise trofeja u Lajpcigu

avatar
Amar Zornic
Sunday, 11.06.2017
20:06

Nije bas izvesno da ce igrati LS zbog Salcburga

avatar
BačjeAnri
Saturday, 10.06.2017
19:22

Znam da je nepovezano, ali priča se uveliko da je danas prihvaćena ponuda Arsenala za Aleksandra Golovina od 10 miliona. Valja li išta taj?

avatar
skythunder
Saturday, 10.06.2017
19:20

Koliko vidim, Milan ce dovesti novih 11 igraca kako su krenuli.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
19:16

Ne znam da li je to tacno, ali ovi nasi planiraju da pare koje bismo dali za Belotija preusmere na Silvu i Kalinica. Nadam se da necemo dovesti ovog drugog, ali podrzavam da se pokrije ta pozicija ako Urbano ne popusti:-((

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
19:07

Posrnulog u usponu. Nema sta tu da se spusta cena, oni cak traze 30, a sam Forsberg se veoma pohvalno izrazio o nasem projektu i rekao je da nije nikakav problem to sto ne igramo LS te da su vaznije druge stvari:-D Nadam se samo da to nije rekao zato sto nije 100% da ce je oni igrati:-D Ne spustajte nista, platite i 30 ako treba, cena je bogovska koja god bila! Od te dve, naravno...