Novi detalji, Real besan, evo zbog čega je stvarno propao Bejlov transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.07.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net

Klub sa tim nema nikakve veze...

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Nove informacije kada je Garet Bejl u pitanju, u prvi mah pronosile su se vesti da je Real stopirao transfer zbog povrede Asensija, međutim, "Marka" tvrdi da je sam igrač odustao.

Ako je verovati najtiražnijem španskom sportskom listu, Bejl je ponovo razmislio, a supruga ga je odvratila od odlaska.

Već smo pisali, morao bi tri godine da provede odvojen od porodice, nema nameru da ženu i troje male dece vodi u Aziju, bilo je planirano da se oni vrate u Vels, u kuću od 5 miliona evra koju je Bejl kupio pre par godina.

Porodica nije baš bila srećna ni u Madridu, naime, informacije govore da su oni želeli da se vrate na ostrvo, ali svakako je bolje ostati u Španiji, nego se vratiti bez Bejla. Porodica je procenila da je tri godine previše, iako je ponuda fantastična, međutim, kako sada stvari stoje, Bejl će ostati u Madridu, ukoliko ne bude preokreta.

Ponovo je aktuelizovana bila varijanta da ga Đangsu kupi, pa prosledi Interu, ali pre nekoliko dana su izvori iz italijanskog kluba demantovali da o tome razmišljaju.

Videćemo šta će učiniti Real, ako Bejl ostane, ponovo je problem oko dolaska Pogbe, prodaće u tom slučaju Džejmsa Rodrigeza verovatno Atletiku, ali problem je novac koji Bejl ima, odnosno plata od 15 miliona evra koja je trebalo da bude prebačena Francuzu.

Klub je besan, ali Bejl ima ugovor na još tri sezone i ne mogu ništa da učine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Monday, 29.07.2019
09:15

Bravo Bale, zeza se, kao i oni s njim, igraces pa neces igrati. Evo da vide kako se osjeca covjek kad ga neko laze. Idem u Kinu... hmmm ustvari necu! Brat!

avatar
Japanac
Sunday, 28.07.2019
19:52

Siluje ih Bale bolje od Atletiko 😂😂

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 28.07.2019
15:40

sada je bolje da ostane . Azar ce po svemu sudeci biti beskoristan , tako da je bolje da ostane Bale i uz Benzemu i Viniciusa da predvodi napad Reala. jeste da to ne izgleda bog zna kako mocno ali sta je tu je.

avatar
Wizard08
Sunday, 28.07.2019
15:58

zasto mislis da ce azar biti beskristan ?? nisam gledao meceve jel toliko bilo lose ?

avatar
Man united
Monday, 29.07.2019
12:23

Човек сам вукао целу екипу Челсија задњих година. Без њега би уканалили одавно. Ако је он бескорисни кловн, ја онда не знам ко је користан.

avatar
A.C.M.
Sunday, 28.07.2019
17:43

Ne misli on vec kuca... ali vodi racuna da ni slucajno ne otkuca nijednu istinitu rec, jer misli da ce tako postati veliki hejter. :D

avatar
RAy
Sunday, 28.07.2019
16:31

niti bejl niti azard niti benzema bicu korisni, ali nije bitna korisnost i uspeh spored perezu, samo marketing i cash uspeh

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 28.07.2019
16:04

ma obican klovn i trkac koji zabavlja publiku. nizasta nije . ovaj Bale iako staklen bar 10 puta korisniji od njega.