Novi dečak iz La Masije zainteresovao Čelsi i Mančester siti

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.01.2019.
15:40
Izvor: Sportske.net

Interesovanje je ogromno za mladog fudbalera.

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

La Masija je jedna od najboljih škola fudbala na svetu, tu su stasavali najbolji na svetu, a u Barseloni nisu baš zadovoljni jer im je veliki broj kvalitetnih fudbalera nakon školovanja otišlo u druge klubove.

Takav problem bi mogli da imaju i sa mladim 16-godišnjim Ilajom Moribom.

Moriba igra na poziciji veziste, a zainteresovani timovi u ovom trenutku su Juventus, Mančester siti i Čelsi.

U ovom momku mnogi vide novog Pola Pogbu, kako su mediji objasnili njegov stil igre u Barseloni.

Menadžer ovog mladića se sastao sa čelnicima Čelsija prethodne nedelje, pa bi uskoro mogao da završi u Londonu.

U Barsi se nadaju njegovom ostanku, videćemo šta će se desiti na kraju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Monday, 21.01.2019
17:34

Sto bi ostajao u barsi kad nikad nece dobiti sansu jer barsa ima rakitica i valverdea ( :

avatar
Mirjevac
Monday, 21.01.2019
20:30

Dali bi ti kao trener postavio jednog 16 godisnjaka da odma igra za A sastav, ili bi cekao i njega uigravao da bi stasao kao zreo i cvrst ograc?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 23.01.2019
00:43

I sta je sad to lose po Rpberta sto igra na jednu poziciju, mnogi ga traze da ga kupe, cak i real biga kupio, ili svi oni koje si napomenuo su se prodali i D. Suarez ce da se proda, tako da sve to sto ti o Raketicu pricas to nije tacno on je odlicna sredina, eno i sad ga mnogi zele, taj Gpmez za kojeg ti pricas je bio greska i on je prodat i ne igra vise! Da Barca se treba okrene Caviju i Inesti a gde su ti, ona ih trazi i svojoj skoli i svud ih trazi da ih kupi ali njih nema vise, zato barca radi na to i to duze godina i sve dok ne nadju takve barca i dalje mora da igra i da pobedjuje i da osvaja i sa svim tim mladim igracima koje si ti ovde naveo to nebi moglo, zato barca kupuje i prodae!

avatar
Don Andres
Tuesday, 22.01.2019
01:21

pa da, evo roberto koji je sjajan veznjak je najbolji primer (covjek igra sve pozicije na terenu osim vezistu) ili alena ili rafinja pa cak i denis suarez.. svi su unisteni ili se unistavaju sistematski dok umjesto njih igraju rakitici, gomesi i ostali panjevi. sto bi ovaj bio izuzetak? barsa mora da se vrati igracima poput cavija i inieste i da se pod hitno oslobadjaju pojmasa koji trenutno igraju. pratim barsu cirka 20 godina i apsolutno sam ubjedjen da u ovom trenutku u vezi treba da igra trojka roberto, buskec, artur, (to bi najvise licalo na staru barsu jer je artur slican iniesti a roberto caviju) sa dosta rotacija u kojima bi sansu dobijali alena i vidal.