Novi Brazilac na meti "Neroazura", transfer više nego realan!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.12.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava Intera bacila je oko na odličnog fudbalera Šahtjora.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Inter ima odlične rezultate ove sezone, konačno su se vratili u trku za titulu, Lučano Spaleti je napravio zaista sjajan posao.

Ipak, poraz od Udinezea u minulom kolu došao je u pravi čas, "Neroazuri" su shvatili da sa trenutnim rosterom neće moći da se nadmeću do kraja sezone sa Juventusom i Napolijem.

Pojačanja su im itekako potrebna, posebno na krilnim pozicijama, gde su jedini pravi izbor Ivan Perišić i Antonio Kandreva.

Prema pisanju "Kalčo Merkata", tim povodom bi u redove tima sa "Meace" mogao da stigne brazilski internacionalac iz redova ukrajinskog Šahtjora Bernard.

Ovaj 25 godišnji fudbaler je u klub iz Donjecka sitgao leta 2013. godine za oko 25 miliona evra. Do danas je upisao 150 nastupa za Šahtjor, postigao 26 golova.

Ono što ga čini posebno primamljivim za "Neroazure" je činjenica da mu ugovor sa ukrajinskim šampionom ističe za šest meseci, te bi već u januaru mogao da promeni sredinu za relativno nisko obeštećenje.

Za njega su interesovane pokazali i Liverpul i Čelsi, videćemo kako će odreagovati uprava Šahtjora, koja sigurno ne želi da tek tako izgubi odličnog Brazilca, posebno jer su uspeli da izbore i plasman u 1/8 finala Lige Šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke