Novi blokbaster u najavi - jede kao Ronaldo, rešeta kao Ronaldo i stiže u Real? Pita se i Rajola!

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.10.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

U Madridu po navici, samo najbolje.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Real Madrid uvek želi samo najaktuelniju "robu" na svetskom fudbalskom tržištu, a upravo takva je i 19-godišnja senzacija iz Norveške Erling Haland.

Fudbaler Salcburga skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama u Ligi šampiona gde je na dva meča postigao četiri gola, pa je tako već stigao do 18. gola na 11 nastupa za "bikove" u svim takmičenjima od starta sezone.

Naravno, odmah su u red stali i svetski velikani, pa tako i Real koji, prema pisanjima Asa, vidi Norvežanina kao naslednika Kristijana Ronalda u golgeterskom smislu.

Upravo je Portugalac jedan od uzora Halandu koji svoju ishranu bazira na iskustvima Ronalda koji i u 34. godini važi za jednog od najspremnijih fudbalera na sceni.

U čitavu priču je umešan i Mino Rajola, kontroverzni menadžer je za sada samo u ulozi savetnika porodice Haland u kojoj je otac Alf-Inge takođe igrao fudbal sa uspehom u Premijer ligi, ali je pitanje vremena kada će Holanđanin i zvanično postati pravni zastupnik mladog fudbalera.

"Kraljevski klub" očigledno radi na tome da podmladi, ali ne i oslabi sastav u kojem se već nalaze Jović, Vinisijus, Rodrigo, dok su Odegar i Kubo na pozajmicama.

Hoće li im se pridružiti i Haland koji je po specijalizovanom portalu Transfermarkt procenjen na 12 miliona evra, međutim nema sumnje da 19-godišnji napadač u ovom trenutku vredi višestruko više...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Monday, 14.10.2019
06:54

Lud je ako ode, pa ni Jovic ne igra koliko bi trebao, bio je jedan od boljih spiceva prosle sezone. Benzema nije los napadac ali ne zaluzuje takav tretman.

avatar
Jasminn
Saturday, 12.10.2019
19:14

Nek samo pazi da je ne zezne kao i mnogi mladi igraci koji su prerano otisli u Real. Evo bil bilo bolje Jovicu da je sacekao jos godinu ili dvije

avatar
deki trbic
Friday, 11.10.2019
22:10

Mali pokazuje da ce biti odlican igrac tj rasni napadac...ali jos je mlad za tako veliki klub i lige...treba tu ostati jedno 2 godine pa onda da vidimo kolko ce napredovati ili nece...

avatar
damjan89
Friday, 11.10.2019
21:20

Ovo njemu ne treba, ima on potencijal za Real i najvece klubove Evrope, ali mu je jako rano...Treba mu jaca liga i osrednji klub da sakupi minutazu i sto vise utakmica i golova, pa za jedno 3,4 sezone da kida u nekom gigantu.