Novi Bajern, dva pojačanja već završena, na stolu 200 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.03.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Ovo će biti rekordno leto za Bavarce, najbolji nemački klub pravi novi tim...

EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL
EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL

Povezane vesti

Bajern će ove sezone potrošiti najviše para na transfere u istoriji kluba.

Spremno je 200 miliona evra za novu eru, 40 je već uplaćeno, polovina klauzule za Lukada Ernandeza koji će biti novi štoper, a stiže i još jedan Francuz, takođe prvak sveta Benjamin Pavar.

To je tek početak, prva meta za napad je Timo Verner, pominjan je i Jović, ali će Srbin radije u Barselonu. Zbog toga nemački reprezentativac iz Lajpciga najverovatnije stiže kao podrška Levandovskom, mada će Bavarci čekati rasplet oko svoje velike želje, Paula Dibale. Ako Juventus pristane da ga proda, to će biti rekordan transfer u istoriji nemačkog prvaka.

Kovač koji, ako osvoji titulu ostaje na klupi još razmišlja o Džejmsu Rodrigezu, klub mu je ostavio odrešene ruke, kako kažu, ako Hrvat odluči, platiće preostalih 42 miliona Realu, no čini se da Niko Kovač ne želi Rodrigeza u timu. Riberi i Roben su prošlost, mete su još Handson-Odoi iz Čelsija, Nikolas Pepe iz Lila, pominjan je i Bejl, ali je plata previsoka.

U svakom slučaju Henes kaže da su u klubu svesni da je na redu podmlađivanje ekipe, da je jedan ciklus završen, da imaju novca za velike transfere, ali da će pažljivo birati. Još jednom je napomenuo potrebu da se podmladi tim, a osim Riberija i Robena, klub bi mogao da napusti i Džerom Boateng.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 21.03.2019
23:12

Pavard,L.Hernandez,Werner,N.Pepe su super pojacanja jos bih dodao paket
Havertz umjesto J.Rodrigueza i Bailey koji moze postati strasan igrac. Kada bi doveli te igraci i prodali par njih mogli bi se vratiti na stare staze slave. Nebi bilo lose dovesti i kvalitetnijeg trenera.

avatar
Karambol
Thursday, 21.03.2019
11:14

Henes je rekao preko 250 miliona, ne 200..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
11:13
avatar
Südkurve München
Thursday, 21.03.2019
10:34

Necu Tima Vernera !!!!!!!!!
Pre bih uzeo Stojiljkovica, nego Vernera