Nove informacije, ovo je razlog svađe Nejmara i Mbapea!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.05.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Real Madrid ozbiljno prati usijanu situaciju na "Parku Prinčeva".

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Francuski velikan nije imao sezonu kakvu su priželjkivali.

Ponovo im je izmakla Liga šampiona, ovog puta su doživeli bolnu eliminaciju od strane Mančester junajteda, koji ruku na srce nije onaj Junajted već neko vreme.

Potom su šampioni Lige 1 zadobili i udarac u finalu kupa Francuske kada im je Ren posle penala i preokreta priredio neočekivano iznenađenje.

Brazilac Nejmar je posle toga kritikovao zalaganje nekih mlađih igrača na terenu, na šta se našao prozvanim Kilijan Mbape koji je uzvratio. Francuz jeste dobio crveni karton u finalu, ali tek pred sam kraj drugog produžetka.

Kako stvari stoje dve glavne zvezde tima iz Pariza nisu u najboljim odnosima, mladi Francuz je već i ranije izjavljivao da želi veću odgovornost, da li u Parizu ili negde drugde videće. Izgleda da makar jednog od spomenuta dva igrača čeka odlazak iz Pariza.

Nejmar

Situaciju navodno pomno prati Real Madrid. Pik na Nejmara imaju još od dolaska iz Santosa u Barselonu, dok je Zidan u prošlosti izjavljivao da je Mbape pravi igrač za Real Madrid.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Friday, 24.05.2019
05:56

Mbape ce da bude bog u odnosu na Neja, qq kako ga mi nekako ne dobismo. Mislim da je rijedak legitiman naslednik ova dva vanzemaljca sto jos igraju, nema potrebe za imenima :-)

avatar
RAy
Friday, 24.05.2019
22:04

skros se slazem sa tobom, decko je totalni naslednik na dvojke, vrhunski i kompletan igrac, a i plus, prosle godine sam inicirao kako treba ustvari mbappe da dobije zlatnu loptu em za promenu, em decko je sa 19 godina osvoio titulu prvaka lige, kupa lige i bukvalno rasturio na svetsko ... aaaali znamo kako je sve to zavrsilo

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 23.05.2019
17:37

svi bi mbapea i neymara ali nemaaa :)))

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 23.05.2019
16:37

Nejmar nasao nekog da kritikuje...pa Mbape je mnogo bolji trenutno