Nove informacije, Dembele ide pod nož, hoće li Barsa dobiti pojačanje?

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.02.2020.
15:47
Izvor: Beta

Fudbaler Barselone Osman Dembele biće podvrgnut operaciji 11. februara u Finskoj, saopštio je danas njegov klub.

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

"Prvotimac Osman Dembele biće podvrgnut operaciji u utorak 11. februara u Turku, u Finskoj, nakon što je pokidao tetivu zadnje lože desne noge. Novo saopštenje biće objavljeno po završetku operacije, kako bi se približno utvrdilo koliko će odsustvovati", navodi se u saopštenju Barselone.

Dembele se povredio u ponedeljak na treningu, a nedavno se vratio na teren, nakon što se oporavio od iste povrede, koju je zadobio 27. novembra u utakmici protiv Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona. Tada je lekarski tim Barselone predvideo da će se Dembele vratiti na teren 13. februara, ali se on ipak ranije vratio i ponovo se povredio.

Osvajač svetskog fudbalskog prvenstva sa Francuskom je prošle godine bio devet puta povređen, a od dolaska na "Kamp Nou" iz Dortmunda 2017. godine propustio je ukupno 63 utakmice.

Pisalo se da bi Barsa mogla da dobije i novo pojačanje u slučaju da Dembeleu bude potrebno više od pet meseci da se oporavi od povrede, pominjali su se Kristijan Stuani iz Đirone i Anhel iz Hetafea kao rešenja.

Dakle, 11. februara ćemo saznati da li Barsa ispunjava uslove za angažovanje jednog pojačanja van okvira prelaznog roka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke