Novac ili trofeji, Barsa traži odgovor do kraja maja?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.04.2018.
22:18
Izvor: Sportske.net

Oni ne žele da čekaju, sada je sve na igraču...

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Samjuel Umtiti i dalje razmišlja. Novi sastanak njegovih agenata sa upravom nije dao rezultat, ali postoje naznake da on želi da ostane u Barseloni.

Katalonci ne mogu da pariraju Junajtedu sa platom, čak Umtiti ne bi mogao da dobije ni blizu 9 miliona evra koliko nudi Murinjo.

On ipak smatra da bi za njegovu karijeru najbolje bilo da ostane u Kataloniji, ali sa druge strane, kako piše "Sport",  menadžeri gledaju finansijski interes.

Barsa želi da situaciju reši do Mundijala, da se Umtiti izjasni, u suprotnom povući će ponudu za novi ugovor, a onda je ostalo da Junajted, ili neko drugi, plati 60 miliona evra klauzulu i da odvede Francuza.

U tom slučaju, Barselona će se okrenuti Lengleu, ali navodno u klubu nisu puno zabrinuti, naime, oni smatraju i da Vermalen i Mina koji je slabo dobijao šansu mogu da nadoknade odlazak Umtitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Saturday, 28.04.2018
03:04

junajted ce da osvaja trofeje? izbacila ih sevilja,a barsa odigrala sa seviljom 5-0 .ako ce mun da osvaja trofeje ,pratite pogresan sport.

avatar
mladenq_
Friday, 27.04.2018
02:31

Pa ostanak u Barsi mu i nije neka garancija trofeja naspram Junajteda. Barsa ce da bude sve gora i gora, na klupi je covjek koji nema apsolutno nikakvu predstavu o svom poslu, i ne ide uskoro, a i da njega otjeraju srz problema je uprava na celu sa Bartomeuom koja otkako je postavljena sistematski unistava klub. Ne znam tacno kakva je situacija sa MUtd ne pratim ih toliko, ali moraju biti perspektivniji od Barse, plus dobice vece pare tamo, prelazak tamo mu opste ne bi bio los potez, mada opet ni ostanak nije toliko tragican, dobice vise para u novom ugovoru i definitivno ce postati glavna karika odbrane, tj ako prestane da izigrava kretena i da trckara za protivnickim napadacima kao baba.

avatar
I\'m looking for Korg
Friday, 27.04.2018
00:57

Baš ste uvereni da United više neće osvajati trofeje

avatar
foreverblue
Thursday, 26.04.2018
23:07

Baš vam je nejasan naslov, jer kako god okreneš, trofeje imati neće, a pare su tu. Ako hoće oboje, jedino da ga real nekako primi za klupu.

avatar
Rulermaster
Friday, 27.04.2018
13:32

Naslov je jasan, u Barsi ga ceka vise trofeja nego u Mancesteru, to je sigurno. Ali i manja plata trenutno.