Novac + Ćićarito za Klajna!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.04.2015.
20:47
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted definitivno će pokušati da se domogne Natanijela Klajna na kraju tekuće sezone a "ESPN" tvrdi da će Luj Van Gal pored novca ponuditi Kumanu i jednog napadača.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Sjajnim partijama u dresu Sautemptona Natanijel Klajn skrenuo je pažnju na sebe i zavredio reprezentativni poziv Roja Hodžsona. Veliki klubovi zapazili su desnog beka "Svetaca" i već sada spremaju strategiju kako bi ga na leto doveli u svoje redove.

Početkom nedelje dobili smo potvrdu mladog igrača ali i menadžera Sautemptona da će na kraju sezone doći do "razlaza" a sve su prilike da će naredna stanica Natanijela Klajna biti Mančester Junajted.

Nedeljama unazad spekuliše se da će Junajted na leto angažovati Klajna a "ESPN" je preneo ekskluzivu koja se tiče ovog transfera.

Pomenuti izvor ističe da je Luj Van Gal spreman da ponudi novac i Ćićarita Ernandeza kako bi na leto Natanijel Klajn zadužio dres Mančester Junajteda.

Poznato je i to da Sautempton "ceni" Klajna na oko 20 miliona evra a ukoliko Ćićarito uđe u paket jasno je da bi Junajted "dobio popust".

Ostaje nejasno kako će Ronald Kuman uklopiti Ćićarita u svoj tim što u velikoj meri može da utiče na pregovore. Ukoliko Holanđanin uvidi da bi Ćićarito mogao da doprinese "Svecima", novac i napadač za Klajna svakako deluje kao dobra ponuda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke