Nova Vengerova greška od koje će se navijači Arsenala uhvatiti za glavu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.10.2019.
19:30
Izvor: Sportske.net

Nije dao šansu Seržu Gnabriju, ali ni ovom momku.

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Mnogi se danas pitaju kako to da Arsenal nije uspeo da iskoristi talenta koji Serž Gnabri poseduje.

Sjajni nemački reprezentativac je karijeru počeo u Severnom Londonu, ali nikada nije dobio pravu priliku kod Arsena Vengera.

Usledio je odlazak u Nemačku, u redove Verder Bremena za oko šest miliona evra, gde je počeo da pruža jako dobre partije, što su primetili i u Bajernu, pa su ga preselili u svoje redove.

Trenutno je jedan od najboljih pojedinaca nemačkog šampiona, Venger je nedavno izjavio da su u Arsenalu bili svesni potencijala koji je Gnabri imao u sebi, ali i da mu je nedostajalo samopouzdanja, iskusni stručnjak tvrdi i da je Bajern orkestrirao njegov odlazak u redove Verdera, kako bi ga potom doveo u svoje redove.

Bilo kako bilo, još jedan propust Arsenala, a na tu listu možemo da dodamo i ime talentovanog Donjela Malena.



Napadač PSV je eksplodirao ove sezone, ima samo 20 godina, postigao je 10 golova na devet natupa u Erediviziji, dodao je još šest pogodaka u ostalim takmičenjima.

Igra u neverovatnoj formi, a njegove blistave partije nisu promakle ni Barseloni!

"Blaugrana" aktivno traži zamenu za Luisa Suareza, koji ulazi u pozne igračke godine, a Malen se savršeno uklapa u profil igrača koji im je potreban.

Tu su i napadači milanskih rivala Rafael Leao i Lautaro Martinez, ali se potonji sve više čini kao nemoguća misija čak i za Katalonce, te bi Malen zaista mogao da bude i najrealnije rešenje za jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Zašto Malena možemo da dodamo na listu promašaja "Tobdžija"?

Zato što ga je Arsenal leta 2017. godine prodao PSV Ajndhovenu za 600 hiljada evra!

Donjel Malen trenutno vredi 18 miliona evra (transfermarkt.com), ali je jasno da će PSV za njegove usluge tražiti daleko više, procenjuje se i preko 50 miliona evra.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Monday, 14.10.2019
06:56

Sta bi bilo kad bi bilo... pa da je ostao tamo sigurno nebi toliko napredovao jer nebi ni dobio sansu kao ovdje.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 12.10.2019
09:00

Arsenal je godinama imao mlade nade koje je forsirao Venger,ali su onda navijaci vrsili pritisak na trenera i upravu kako ne trose pare,nisu aktivni na pijaci...Trener ili klub su ih poslusali i onda krece sunovrat Arsenala..Ozil 55,mustafi 45,dzaka 50,lakazet 60,pele 80,obamejang 60,leno 30..

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 11.10.2019
22:24

Otkad su izgubili mesto u LS,od tih godina do sad mnogo se lose posluje na svim poljima.Ajde kao sad je dobar prelazni rok odradjen,ali videcemo kakav ce rezultat biti...