Nova runda Zidan vs Perez - Treći put Zizu stavio veto na transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.05.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

U Realu još jedno odmeravanje snaga predsednika koji misli na novac lica i trenera koji ne odstupa od svog plana!

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Svako leto je isto.

Novo neslaganje Zinedina Zidana i Florentina Pereza je na vidiku, Francuz se drži svoje linije, mada posle Bejlovih golova u finalu, predsednik može da kaže da je bio u pravu, iako je trener želeo prošlog leta da se odrekne Bejla i dovede Mbapea.

Tokom sezone, s obzirom na Bejlove povrede, mnogi su tvrdili da je Perez upropastio Realove šanse da se domogne francuskog bisera, ali je svetlo na čitavu priču bacio prvi čovek sportskog sektora Monaka, Vasim Vadiljev.

Real se dogovorio sa Monakom oko Mbapea, ali je mladi fudbaler krenuo za duplo većim novcem u PSŽ.

No, da se vratimo u prošlost.

Prvi sukob Zidana i Pereza desio se kada je predsednik tražio od trenera da povede Odegarda na pripreme u Kanadu i da ga priključi timu. Zidan je na kraju vodio Norvežanina na letnje pripreme, ali nije hteo ni da čuje da bude u takmičarskoj ekipi, jednostavno smatra da nema u ovom trenutku kvalitet za tako nešto.

Zatim se Zidan prošlog leta usprotivio ideji i da Benzema bude prodat Arsenalu, a onda je zimus blokirao već dogovoreni dolazak golmana Kepe iz Bilbaoa.

Sada je ponovo golman na meniju, De Hea je nemoguća misija, Kurtoa čini se više nije aktuelan, Real želi Alisona Bekera iz Rome.

"Vučica" je odbila da pregovara, nudi Brazilcu novi ugovor sa većim primanjima, ali ako on bude želeo da ide, onda će ga biti teško zadržati, mada Real mora da sruši svetski rekord kako bi doveo "Mesija među golmanima".

I onda se umešao Zidan. On ne želi Alisona, smatra da Navas, kao i rezerva Kiko Kasilja treba da ostanu, protivi se dovođenju golmana.

Jedino što želi je da se pojača desni bok, to je rešeno, Odriozola stiže iz Sosijedada i da, ako bude prodat Bejl, bude dovedena zamena.

Bejla će Real teško prodati za sumu koju želi, sa druge strane Zidan bi hteo Azara, i jedino je spreman da se zbog njega recimo odrekne Iska ili čak Asensija.

Nije mu po volji ni Salah, ni Dibala koji se takođe pominju.

Takođe, ne dolazi u obzir da Benzema ode, verovatno će klub napustiti Borha Majoral, a vratiti se Marijano koji je imao sjajnu sezonu u Lionu.

Videćemo kako će proteći novo odmeravanje snaga između Zizua i Pereza, ali je sigurno jedno, teško je protivrečiti čoveku koji je osvojio tri titule šampiona Evrope u nizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thuram
Thursday, 31.05.2018
15:45

Zidan je dao otkaz!

avatar
neme
Thursday, 31.05.2018
14:21

Real je beton na svim pozicijama svi se kace na golmana a navas vrh golman nije u top tri ali vrh ovo ostalo je cista kozmetika sosijedad desni bok ovo ono Azar bi bio sveza krv karakter pobednik igtac za real zizu to zna zato i ne pristaje za zamazivanje ociju nekim pozerima sa cenom koja ubija

avatar
Thursday, 31.05.2018
13:37

Evo sanse za Kontea...

avatar
Ja opet Ja
Thursday, 31.05.2018
13:36

U svakom klubu trener pritiska i tera rukovodstvo kluba za nove i skupe igrace. Samo u Realu sve naopako 😂

avatar
Garban
Thursday, 31.05.2018
12:41

Treba Perez i da ljubi ruke Zidanu za sve što je doneo Real Madridu i kao igrač i trener. Zidanova reč treba da bude zadnja, posebno se slažem oko golmana, Alison uopšte nije bolji od Kejlora, sramota šta rade tom čoveku, svako leto mu traže zamenu a on brani na najbolji mogući način, on ih je i izvukao protiv Bajerna inače ne bi igrali finale...

avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.05.2018
12:36

Golman im sigurno nije glavni problem potreban im je iskusan stoper za klupu jer Vallejo nije dorastao tome izazovu da bude zamjena Ramosu i Varanu treba na posudbu negdje da se kali...potreban im je klasicni spic i krilni napadac koji igra po desnoj strani a po meni im je najbolja opcija da dovedu Salaha ako je ikako moguce Asensio da igra lijevo i Ronaldo u spicu a na klupi imaju Mariana Diaza koji je ove sezone bio u odlicnoj formi a sada im je jedina sansa da uzmu novac za Balea i Benzumu

avatar
NikkiCFC
Thursday, 31.05.2018
12:08

Real je bio treci u spaniji, Zidan je odgovoran i treba da odgovara za to zbog proslog leta.

avatar
Blackmamba24
Thursday, 31.05.2018
11:50

Navas ih je toliko puta izvukao da je sramota da ga odbace tako...

avatar
BocAtleti
Thursday, 31.05.2018
13:19

Bukvalno!. Taj covek toliko dobor brani uzeci u obzir da je konstantno pod pritiskom ovog fasiste koji hoce svaki dan da ga otera! Najvise bih voleo da Navas krene zajedno sa Zizuom u neku normalnu sredinu! Ovi nisu normalni.

avatar
Z
Thursday, 31.05.2018
13:27

Navas je UBEDLJIVO najpodcenjeniji golman danasnjice!

avatar
Marco Popovich
Thursday, 31.05.2018
11:49

gde je taj Odengard?

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 31.05.2018
12:09

Seta se po pozajmicama. U Herenvenu je bio zimus, nzm da li je u januaru menjao klub. Neosporan talenat, ali licno ga ne vidim u skorije vreme u prvom timu Reala.

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 31.05.2018
12:21

Vraca se sa pozajmice i imao je odlicnu sezonu, https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/odegard-se-poigravao-sa-nemcima-316631.html, propao je sigurno, za vas koji prate fudbal na livescore :D