Nova ponuda za Ronalda, ovo je paket koji je stigao na adresu Juventusa!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.03.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Čini se da nije dovoljno, mada su u klubu zabrinuti kada pogledaju finansijske izveštaje...

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

PSŽ izgleda ima ozbiljnu nameru da dovede Kristijana Ronalda. Naime, prema informacijama iz Francuske oni su spremni da uz novac ponude i Anhela Di Mariju, kako bi privoleli Italijane da se odreknu Portugalca.

Glavni problem je, pisali smo, plata Ronalda 30 miliona godišnje, Juventus je kao i svi klubovi u problemima, Anjeli je o tome govorio, kaže da kriza u stvari preti egzistenciji vodećih klubova Evrope.

Ali, zamisliti ga da se odrekne Kristijana je teško, mada se efekat angažovanja Portugalca istopio, a akcije kluba su izgubile polovinu vrednosti od rekorda kada je CR7 stigao.

Međutim ponuda PSŽ nije dovoljna. Pre svega Juventus neće Di Mariju, ne bi dobili ništa, on je samo par godina mlađi od Ronalda, plus ima platu veću od 10 miliona evra godišnje. Jasno je da bi na talonu jedino mogao da bude Ikardi, ako PSŽ otkupi njegov ugovor, prosledi ga u Juve, ali po klauzuli u tom slučaju bi Juventus Interu morao da doplati još 15 miliona evra.

U svakom slučaju, Ronaldo koji je ostao na svom ostrvu i čeka da vidi rasplet sezone će teško iz Juventusa, mada su njegova primanja takva da dovode u pitanju finansijsku stabilnost kluba, koji će, ako sve ostane ovako, odnosno sezona se završi, biti u ogromnom minusu zbog izostanka prihoda od Lige šampiona, mečeva Serije A i TV prava.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 28.03.2020
18:16

Odrices se Ronalda i doplaces 15mil za Icardija, tu se sva prica zavrsava...

avatar
Bádr Hari
Saturday, 28.03.2020
15:44

ja cu da poludim ako neko opet da veliku lovu za izlizanog dok moj idol Messi nakon smanjenja plate od 70% igra za dzak krompira. :D:D:D

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 28.03.2020
13:02

di Maria ?? Verati , Neymar ... :DDD