Nova ponuda za Pogbu, Solskjer bi rešio nekoliko velikih problema?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.06.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Čini se da pored svega što se dešava i Pogbine želje da ode, ovo ne bi bio loš posao za Junajted.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Real ne odustaje od Pola Pogbe, kao što smo i pisali, Zidan ima težak posao ovog leta, ali je izgleda Florentino Perez na putu da poštuje dogovor prilikom povratka Francuza na klupu.

Eden Azar je gotova stvar, ali Zidan ne odustaje od Pogbe, ne želi jeftinijeg Eriksena koji se nije proslavio sinoć u finalu Lige šampiona.

Junajted je procenio Pogbu na 170 miliona evra, igrač želi da ode, čak je raspoložen da smanji platu.

Nova ponuda uključivaće igrače, čak trojicu, od kojih bi Solskjer mogao da prihvati dva fudbalera. Jedan je Garet Bejl kome bi Junajted morao da garantuje ogromnu platu i koji nije baš motivisan da napusti Madrid, a drugi Kejlor Navas. Naime, ako ode De Hea koji ne želi da potpiše novi ugovor, Solskjeru će biti potreban golman, jedna od varijanti je Donaruma, ali bi Navas bio jeftinija varijanta i čuvar mreže koji ima mnogo iskustva.

Što se tiče trećeg igrača koji bi mogao da uđe u trampu, u pitanju je Džejms Rodrigez, ali za njega na "Old Trafordu" nisu zainteresovani.

Problem bi mogao da bude što Real procenjuje Bejla na 70 miliona, što niko neće platiti, a priča se da Junajted očekuje oko 110 miliona za Pogbu, plus dva igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 02.06.2019
18:52

Dajte, ne treba nam ni Bejl, a ponajmanje Navas. Romero moze da bude golman dok se ne nadje drugo resenje, medjutim Donaruma bi bio investicija na duge staze.

avatar
Uncounquered
Sunday, 02.06.2019
18:21

Haha, ne igraju LS sledece sezone i imaju nezadovoljnog igraca koji hoce da ide, i kojem ostali u svlacionici hoce da vide ledja, i koji je imao prosecnu sezonu uz par dobrih utakmica....hoce da ga se otarase, a procenjuju ga na 170 miliona...stvarno su smesni.

avatar
Amalainter
Sunday, 02.06.2019
17:37

Pa ni taj Zidan nije sav svoj ako stvarno hoce da da tu trojicu za ovog foliranta od igraca..ja bas ne verujem da Real toliko zeli Pogbu..bar ne po ovoj ceni

avatar
Anonymous Official
Sunday, 02.06.2019
16:32

Navas je bio dobar golman ali je mator ako prodamo DDG onda dovesti Donarumu. James bi na legao kao budali samar ali nije mi jasno zasto ga ne zele. Nek traze Kroosa ili Casmeira i Ceballosa plus novac.

avatar
damjan89
Sunday, 02.06.2019
14:57

Ako ode De Hea i Pogba i pritom ujedno dovedu Bejla, slobodno neka kupe i katanac i neka zakljucaju i svi kuci...

avatar
magister
Sunday, 02.06.2019
13:38

Ipak su sve to spekulacije novinara i glasine koje se puštaju iz klubova zarad boljih pozicija u pregovorima. No, ima logike u sličnoj zameni. Pritom, Eriksen ili Pogba? Pamet ili ludost? Red ili haos? Pritom, Pogba i Eriksen imaju sličnu statistiku - gol po utakmici, Pogba za nijansu bolju, ali Eriksen značajnije bolju - asistencija po utakmici. Ono što je važnije jeste da Pogba ima bolju statistiku nego što je njegov stvarni učinak na terenu, jer igra na mahove, što za njegovu poziciju nije dobro, dok je Eriksen pouzdan igrač sa stalnom formom i veoma malim oscilacijama.

avatar
Z
Sunday, 02.06.2019
12:01

Iskreno....Real bi se otarasio viska, da ne kazem "skarta" (Navas je klasa), oslobodio bi se plata i dobio bi Pogbu. A MU bi dobio Bejla, koga boli uvo za fudbal, golmana, a vec imaju De Geu i Rodrigeza koji je u opasnom padu forme......tako da ne mislim da je ovo realna prica

avatar
Marija Maja Pajic
Sunday, 02.06.2019
11:47

bolje da ga daju juventusu za dibalu i sandra

avatar
deki trbic
Sunday, 02.06.2019
11:34

ne vredi on ni 70 miliona a ne 170 miliona ahahhahaha

avatar
Adi237
Sunday, 02.06.2019
11:28

U junajtedu moraju biti ludi i ne prihvatiti ovo..bejla i navasa..de heu prodat pare preusmjeriti na stopera,munie izgleda gotova stvar...kupiti eriksena ili fernadnesa mjesto pogbe,dovest rabioa...prodat lukakua dovest dembelea i treba im jos jedan dobar vezni igrac gaye iz evertona on je ona radilica i neumoran igrac. Pogba mora ici unosi razdor u svalcionicu.

avatar
Misosesic
Sunday, 02.06.2019
11:25

Nije mi jasan Zidan,Pogba precijenjen i ne može se dovesti ove godine tacka trazi nekog drugog.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 02.06.2019
14:19

Pogba nije precenjen igrac nego problematican karakter. Potpuno neupotrebljiv kad upadne u njegove epizode... Zidan se nada da se moci da ga kontolise, i ako bi uspeo, on bi bio tata na terenu. Neozbiljan je svako ko misli drugacije...

avatar
tomi selbi
Sunday, 02.06.2019
14:45

Da, ali sam ManUtd ce prihvatiti Bejla i njegovu platu.