Nova nevolja - Dibala ima problem sa bratom, iz Juventusa poruka jasna!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.09.2018.
13:19
Izvor: Sportske.net

Priča se o novim tenzijama, a u Juventusu obično imaju terapiju za ove situacije...

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Dibala je otpustio menadžera Triulcija i postavio brata za agenta, čitava stvar je završila na sudu.

Sada su između braće tenzije jer je Dibalin brat neopreznim izjavama poput one da "La Hoja" ne igra za Argentinu zbog novca, čime je dodatno navukao bes javnosti. Juventus ga ne voli jer su saznali da je nudio brata Pari Sen Žermena.

Nevolja za nevoljom, ali ona najveća je što ne igra standardno u Juventusu.

Međutim, u klubu se ne obaziru.

"Kao i svi drugi, ćuti i treniraj, to je jedini izlaz, šanse će biti. Ne bih da ga pustim sutra od početka, da igra loše, pa ga vi novinari onda masakrirate", kaže Alegri.

"Njegovi kvaliteti nisu upitni, on je među 14 igrača, već protiv Parme kada je ušao primetio sam bolji pristup. To je ono što mu treba, da radi, da daje sve od sebe, sada počinje prava sezona, tri utakmice nedeljno i imaće šansu, rad će mu se isplatiti. Ne postoji niko ovde ko ne veruje da on ima kvalitet", dodaje Alegri.

"Jasno, naši uspesi su uspesi celog tima, Dibala je dovoljno dugo ovde da zna, kako to ide, svi dajemo doprinos. Sada je cilj do nove godine, plasman u osminu finala Lige šampiona i da zadržimo prvo mesto na tabeli, onda čekamo mart kada počinje rasplet. To je uvek tako i Dibala je uvek davao pun doprinos, tako da zna šta treba da radi",
jasan je Alegri, čiji tim sutra igra derbi protiv drugoplasiranog Sasuola i favorit je da zadrži stopostotan učinak u prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 15.09.2018
14:03

Nadam se samo da Alegri misli to sto prica I sve super

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 15.09.2018
13:25

Sve se zna, sve je jasno. Alegri je u Milanu delovao nekako izgubljeno ali sada posle ovih godina pokazuje da je dostojan predstavnik italijanske skole trenera.