Nova "izdaja", još jedan Brazilac stiže u Arsenal?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.09.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Arteta navodno veoma ceni ovog igrača.

EPA/FERNANDO BIZERRA JR.
EPA/FERNANDO BIZERRA JR.

Povezane vesti

Angažovao je Arsenal ovog leta dva pojačanja, stigao je juče Gabrijel Magaljaeš iz Lila, dok je prethodno angažovan i njegov zemljak Vilijan, koji je stigao u klub kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Čelsijem.

Iskusni krilni fudbaler je jedan londonski klub zamenio drugim, a slično bi mogao da uradi i njegov zemljak Felipe Anderson.

Kako javlja "Football Insider", Brazilac je na izlaznim vratima Vest Hema, Mojes mu ne veruje jer nije dovoljno konstantan i voljan je da ga proda kako bi sakupio novac za pojačanja.

"Čekićare" je navodno pandemija ozbiljno pogodila u finansijskom smislu, pa će i pojedine zvezde ekipe poput Andersona morati da napuste klub.

Ovaj krilni fudbaler je u Vest Hem stigao iz Lacija leta 2018. godine za 38 miliona evra, blistao je u prvoj sezoni, ali u minuloj je na 25 nastupa upisao tek jedan pogodak i četiri asistencije.

Mojes je u finišu sezone šansu dao drugim igračima, uspeo je da izbori opstanak i zadrži posao, pa se čini da bi Anderson zaista mogao da ide.

baner

Mikel Arteta ga navodno veoma ceni, zaista je utisak da Anderson sa pravo motivacijom može da igra na vrhunskom nivou, videćemo da li "Tobdžije" mogu da ga angažuju i za koji novac.

"Čekićari" će pokušati da vrate veći deo uloženog novca, utisak je da Arsenal nije u poziciji da plati 30ak miliona evra za 27-godišjneg igrača koji je imao lošu sezonu u PL iza sebe.

Ipak, polako stvaraju brazilski klan u svojim redovima, Arteta već može da računa na četiri Brazilca (D. Luiz, Martineli, Vilijan i Gabrijel), tu je i sportski direktor Edu, koji, čini se, zasad obavlja sasvim dobar posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 04.09.2020
08:30

Nepotreban,bolje vezni red da pojacavaju.Dovodjenje jos jednog krila znaci i manje sansi za klince.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 03.09.2020
15:38

Dobar igrac ali nikad se nece vratiti u staru formu