Nova bomba, derbi Milana za našeg štopera! Sledeću "Madoninu" će obeležiti Srbi?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.09.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net

Očigledno, Milan i Inter su baš zapeli za naše fudbalere. Kako će se završiti čitava priča, do kraja pijace još dve nedelje...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Izgleda da nije gotovo kada je Inter u pitanju, naime Konte i dalje želi da se oslobodi Škrinjara, tačnije da skupo proda Slovaka i dovede štopere koji se bolje snalaze u 3-5-2. Što se tiče razmene sa Totenhemom za Ndombelea, Levi to neće sankcionisati, a i Inter bi radije da uzme novac, kako bi kupio novog defanzivca.

Cena Škrinjara je 60 miliona evra, PSŽ je blizu Kulibalija, i dalje se pominju Siti i Junajted, oba kluba iz Mančester traže štopera, mada Soslkjer verovatno neće imati novca za levog beka, desnog ofanzivnog igrača i defanzivca. Siti pokušava da dovede Kundea iz Sevilje, ali Andalužani traže veliki novac.

Interov plan je jasan, ako uzmu novac za Slovaka ustremiće se na Nikolu Milenkovića. "Blekija" želi i Milan, ali nema da plati oko 40 miliona evra, pa su se sada okrenuli Matiji Nastasiću još jednom našem reprezentativcu.

baner


Inter će probati da u fotofinišu dovede Milenkovića, Milanovih 20 miliona je nedovoljno, ali bi gradski rival mogao da ponudi više novca, možda i nekog igrača kao deo paketa. Inter će završiti posao ovih dana za Darmijana, a najveća meta, Kante iz Čelsija je ipak daleko, nemaju novca, osim ako ne prodaju Brozovića, Naingolana i još par prekobrojnih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 23.09.2020
20:01

Cuj MU nema para, svi imaju samo oni ne ahahaha

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 23.09.2020
13:04

Za njega nista loso , ali Skriniar je za klasu bolji ...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.09.2020
09:13

Neko ima Vidica, Ljajica, Jovetica, Brozovica, Perisica i mozda Milenkovica, a neko Strinica, Krunica, Halilovica i Kalinica.