Nova Barselona, Katalonci spremaju revoluciju!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.12.2019.
12:18
Izvor: Sportske.net

Sve će biti drugačije, bez obzira na ishod sezone...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Barselona će se tokom leta rešiti nekoliko igrača u veznom redu, sledi podmlađivanje tima, Rakitić će, ako ne ode već ove zime morati da nađe novi klub, a pretnje Artura Vidala da će otići ako ne dobije veću minutažu nisu naišle baš na neki odjek.

"Ne osećam pritisak, znao je gde dolazi, ovde se osvajaju trofeji i svako ima svoju ulogu
", kratko je prokomentarisao Valverde.

Bask je dodao, kroz redove, da ako Vidal želi, može da ode.

Ono što se zna je da Barsa pikira mlađe igrače koje bi priključila De Jongu, da ne žele da vrate Kutinja, da moraju da nađu zamenu za Busketsa.

Naime, iz sadašnjeg veznog reda otići će i Alenja koji je u drugom planu, a mete su Vejgl iz Borusije koji je "lou-kost" opcija, koštao bi oko 25 miliona evra. Ona skuplja je Bruno Fernandeš koga žele i Totenhem i Junajted, čini se da Barselona nema toliko novca, tim pre što će morati nekako da nađe način da pojača i napad, kao i da dovede zamenu za Pikea, Nikolu Milenkovića, on je prvi pik.

Barseloni su teg oko vrata Dembele koji je povređen, kao i Kutinjo koga Bajern neće otkupiti. Postoji mogućnost da menjaju Grizmana za Nejmara, čak naš Radomir Antić tvrdi da pojačanje iz Atletika ne bi bio u timu da je Dembele zdraviji i ozbiljniji.

Bilo kako bilo, treba očekivati velike promene, i Valverde verovatno odlazi, najveće šanse da ga zameni ima Kuman, ali daleko od toga da je to jedino ime. I dalje su aktuelni Galjardo iz River Plate, ali poznavajući način na koji funkcioniše Barselona, jasno je da oni uvek imaju nekog keca u rukavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 03.12.2019
00:16

Od kad ovi pisu da barcelona nema para, a ona stalno kupuje, bas se pitam dali ovi sto to pisu su videli barcin ziro racun?

avatar
JC\'90
Monday, 02.12.2019
18:28

Gvardiola se vraca i svi zadovoljni.

avatar
deki trbic
Monday, 02.12.2019
17:07

sami su krivi kada potrose 300+ na pojacanja a nijedan im ne valja...dovedes dembelea koji je kao malo dete...em povredjen em nedisciplina, onda imas Kutinja koji je igracina ali ne moze da igra ...onda za kraj Grizman....takodje igracina,a sto ne moze da igra, sta nije se svideo Kmessiju?

avatar
Amalainter
Monday, 02.12.2019
15:12

Ma lako ce oni..Za Dembelea i Kutinja po 150 miliona,Rakitic 50-70 i tako..posle ce dovesti Skrinjara za procenjuju ga oko 30 mozda Sensija za 35..podignu Mesiju platu i oni su cool..Hahahahahahah..luzeri

avatar
REVØLT
Monday, 02.12.2019
14:45
avatar
Offside
Monday, 02.12.2019
14:22

Sve mladji,niko iz skole LaMesije...Nije mi jasno zasto bi Alena bio prodat?A ono sto mi najvise bode oci je to da Barselona ni nepokusava da nadje ili dovede nekoga iz svoje skole koja je puna talenata...Kao da se nisu dovoljno opekli na Kutinji,Dembeleu i Grizmanu na koje su bacili brdo para a nisu dobili apsolutno nista od njih.Sigurnija i bolja opcija (ako se tim vec podmladjuje) je da dovedu igrace iz svoje skole,igraci ce imati ogroman motiv i zelju da se dokazu u svom klubu a Barsu nece kostati toliko novca.I sto se tice Blekija u Barsi,koliko god ga voleo zbog svega,on nije kalibar za Barselonu a pre svega za teret i epitet zamene za Pikea,legendu kluba.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 02.12.2019
13:35

Valverde nema pojma, forsiranje Griezmanna na krilu je cisti debilizam kao i Coutinha, toliki novac dajes za igraca i onda ga koristits na nepravilan nacin. Neka probaju sa Suarezom i Griezmannom i Messijem iza kao AMF.