Njukasl spreman da postavi novi transfer rekord i to za napadača!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 04.07.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Svi željno čekaju da vide gde će nastaviti karijeru Aleksandar Mitrović.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Rafa Benitez očigledno ne želi da vrati Aleksandra Mitrovića u Njukasl, a to potvrđuje i nova informacija sa "Sent Džejms Parka".

Njukasl je spreman da obori transfer rekord za dovođenje napadača.

Dosadašnji rekord drži Majkl Oven koji je stigao u Njukasl za 16 miliona funti, a sada je Rafa Benitez poslao ponudu tešku 16,5 miliona funti za Salomona Rondona.

Rondon je 2015. godine prešao iz Zenita u VBA za 15 miliona funti. Popularne "Vrećice" sada žele da povrate uloženi novac nakon ispadanja iz Premijer lige.

Rondon je u svim prethodnim klubovima imao zavidnu statistiku, pa je tako u Zenitu na samo 37 ligačkih utakmica postigao čak 20 golova. U VBA nije postizao toliko golova, ali kada se uzme u obzir kako oni igraju i kakav je uticaj na igru imao sam Rondon, može se reći da je imao tri odlične sezone u Premijer ligi. Uostalom, to je i razlog zašto Njukasl želi da obori transfer rekord.

Kada je Njukasl ostvario plasman u Premijer ligu, većina je mislila da će se mučiti da opstanu u ligi zbog toga što nisu potrošili mnogo novca na promenu tima u odnosu na onaj koji je izborio promociju. Međutim, iako u Njukaslu možda nemate zvezde Premijer lige, Rafa Benitez je uspeo da ih vodi uspešno i da na kraju završi na 10. mestu. Sada Njukasl pokušava da dovede nova lica na "Sent Džejms Park" kako bi imali još uspešniju sezonu, Rondon bi mogao u tome da im pomogne.

Ovo je jasna poruka za Aleksandra Mitrovića, koga Njukasl očigledno ne želi u svom timu uprkos fantastičnoj polusezoni u Fulamu, kao i izborenom plasmanu u Premijer ligu sa pomenutim timom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 04.07.2018
17:43

Hoće Rondona koji je skoro pa isti tip igrača kao Mitar a jos Mitar dosta mladji od ovog

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.07.2018
20:00

Stvarno neverovatno.

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 04.07.2018
17:26

I njima Mitrović još od januara šalje jasnu poruku da želi prvom sledećom prilikom da ode.

avatar
Slaninar94
Wednesday, 04.07.2018
17:19

Ovaj covek mora biti Srbomrzac, posto toliki dunster nije.