Njukasl ruši rekord za fudbalera Evertona!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.08.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net

Prema navodima medija na "Ostrvu" ekipa Rafe Beniteza sprema rekordnu svotu novca za drugi rang u Engleskoj, kako bi dovela veznog igrača.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kako "Dejli Mejl" prenosi, Njukasl Junajted sprema ponudu tešku 20 miliona funti za usluge veziste Evertona i reprezentativca Irske Džejmsa Mekartja!

"Svrake" su ispale u niži rang minule sezone, loše su počeli novu sezonu kako su najpre vezali dva poraza od Hadersfilda i Fulama, ali su se trgli i sa tri vezana trijumfa se nalaze na četvrtom mestu na tabeli.

Spremni su da ulože još novca kako bi Benitez na raspolaganju imao što bolju sastav, a sada su rešeni da na "Sent Džejms Park" presele Mekartija.

Irac navodno nije u planovima Ronalda Kumana, ali holandski strateg ga se neće odreći dok mu ne pronađe zamenu.

Mekarti je na "Gudison" stigao iz Vigana 2013. godine zajedno sa Robertom Martinezom, a Everton je za njegove usluge platio 13 miliona funti.

Dakle, sada bi napravili solidan profit, a Njukasl bi dobio proverenog vezistu za ka povratku u Premijer ligu.

U svakom slučaju to bi bio i najveći transfer u istoriji Čempionšipa, kako bi "Svrake" oborile reokrd koji je pre samo par nedelja postavila Aston Vila kupovinom Rosa Mekormaka iz Fulama za 12 miliona britanskih novčanica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Sunday, 28.08.2016
17:53

Covjek je na 60/70k nedeljno, ako su spremni da mu pariraju istim uslovima mozda se ostvari, tu je i Celtic.Ko plati neka se spremi da je fudbaler pred operacijom prepona i pauzom. Sto bi rekao Scepan Scekic ' Ćeraj ovo'

avatar
Filip MUFC
Sunday, 28.08.2016
12:48

E evo trči da iz PL ode u Čempion...haha.