Njukasl pronašao idealno pojačanje u trećem rangu, ali postoji velika prepreka!

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.01.2019.
18:46
Izvor: Sportske.net

Momak koji pokazuje da bi mogao da izraste u igrača vrhunske klase našao se na radaru "Svraka".

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, ekipa Rafe Beniteza bi uskoro mogla da bude jača za talentovanog napadača Džoša Maju.

Ovaj momak igra u trećem rangu takmičenja i postigao je 15 golova ove sezone, a veliki problem za "Svrake" mogla bi da predstavlja činjenica da brani boje njihovog najvećeg rivala Sanderlenda.

"Crne mačke" su pale u Ligu Jedan nakon ogromnih finansijskih problema, ali solidno guraju ove sezone i velike nade polažu upravo u ovog 20-godišnjeg momka.

Maja ima nigerijske korene, izuzetno je brz, odlično se snalazi pred golom protivnika, ima i jako dobru završnicu za svoje godine, na 48 zvaničnih nastupa za tim sa "Stadiona svetlosti" postigao je 16 golova.

Interesantno je da je na debiju u Čempionšipu minule sezone postigao jedini gol na utakmici u pobedi nad Fulamom, ušao je sa klupe i matirao ekipu Slaviše Jokanovića, koja je kasnije izborila plasman u Premijer ligu.

Veliki broj klubova ga prati, a sada se našao i na radaru Njukasla.

Ipak, Sanderlend je u problemu, Maja ima ugovor samo do kraja sezone i za sada nije pokazao nameru da potpiše novu saradnju, iako mu uprava kluba nudi daleko bolje uslove.

Jasno je da je razlog za to interesovanje brojnih klubova, Njukasl je spreman da plati pet miliona funti u januaru, videćemo da li će uprava Sanderlenda pokleknuti pred ponudom velikog rivala, kako bi išta zaradili na odlasku svog najvrednijeg pojedinca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke