Njukasl iz snova, tri velika imena na severu Engleske?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.04.2020.
08:40
Izvor: Sportske.net

Moraće da paze na FFP, ali nisu u gubitku, a imaju sjajne "argumente" da privuku slobodne igrače...

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Engleski mediji prepuni su informacija o Njukaslu koji će posle promene vlasnika kupovati, imaju ogroman budžet i pominje se veliko trenersko ime.

Stiv Brus će teško ostati posle kraja sezone, razlog je verovanje novih vlasnika, predvođenih Bin-Salmanom, prebogatim Saudijcem da veliko trenersko ime može da bude mamac za velike igrače.

Zbog toga su na listi i Maurisio Poketino i Maks Alegri. Posao će prvo biti ponuđen Argentincu, imena poput Vidala i Martinsa se pominju, ali sada se pojavila varijanta sa dolaskom Kavanija.

Naime, on će odbiti ponudu PSŽ da ostane, želi u PL, ima i ponudu Napolija, ali mnogo je manje novca u pitanju. Njukasl je siguran da može da mu garantuje oko 12 miliona po sezoni za koliko bi navodno pristao.

Iz Napolija bi mogli da dovedu Kulibalija, Malijac košta 80 miliona nije baš mnogo zainteresovan za PSŽ, želi u jaču ligu. Pominjan je Siti, ali za sada nema pregovora, pa bi "Svrake" mogle to da iskoriste, dupliraju platu Kulibaliju koji prima 6 miiliona godišnje i dovedu ključno pojačanje u odbrani.

Baner live stream


I na kraju Nabil Fekir još jedan igrač koji želi u PL, odigrao je odlično u Betisu, ali biće papren, Andalužani ne žele da ga puste ispod 50 miliona evra.

Njukasl nije imao gubitke po Majkom Ešlijem, ali jasno moraće da pazi kada je FFP u pitanju, sigurno će utrošiti veliki novac, ali takođe ciljaju slobodne igrače koje bi mogli da privuku ogromnim platama.

Ali, kako rekosmo, prvo trener...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 27.04.2020
19:59

Jako je neprofisionalno ovo sto radite sa Kulibalijem... Nije duhovito ako je fora...

avatar
soru
Monday, 27.04.2020
14:58

Obafemi martins

avatar
Mirjevac
Monday, 27.04.2020
14:10

Poketino nece da dodje, on ima vazeci ugovor sa Totenhemom , gde prima 10 miliona platu! Valjda nije lud da se odrekne od 10 miliona‘

avatar
Nerealno realan
Monday, 27.04.2020
11:05

Hahah jeste, Kulibali i Cavani nece u ManUtd, Chelsea ili Arsenal ali zato hoce u raspali Newcastle 😂😂😂 Samo zato jer eto, mogu da dobiju para isto kao i u ova 3 kluba, a i nece nista osvojiti.
Kapiram da je uzasno vreme i da nema vesti, ali dajte brate bar malo ti smisleno pisite. Bas ste se srozali u zadnjih godinu dana, ko Informer ste postali

avatar
Monday, 27.04.2020
09:02

Daj, reagujte u toj redakciji vec jednom! SENEGALAC, NIJE MALIJAC, SENEGALAC, SENEGALAC, SENEGALAC, SENEGALAC, SENEGALAC!!!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 27.04.2020
08:59

Ja mislim da ce njih Alegri preuzeti