Njukasl bi i Srbina!

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.05.2020.
21:47
Izvor: Sportske.net

"Svrake" će dominirati tržištem.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Njukasl svakog časa treba da dobije novog vlasnika u vidu šeika Mohameda bin Salmana, člana kraljevske porodice u Saudijskoj Arabiji.

On će otkupiti Njukasl od Majka Ešlija za oko 300 miliona evra, sve je dogovoreno, čeka se samo zvanična potvrda.

Uveliko se spekuliše i ko će voditi tim naredne sezone, ovu će, ukoliko bude potrebe, dovršiti Stiv Brus.

Piše se i da bi najatraktivniji slobodni igrači mogli da završe na "Sent Džejms Parku", ali i da je to samo početak, niko ne sumnja da će biti i atraktivnih transfera na severu Engleske.

Spekuliše se o brojnim imenima, Alanu iz Napolija, Fekiru iz Betisa, mada je Francuz navodno odlučio da ostane u Sevilji, Van de Beku iz Ajaksa, Dembeleu iz Liona, Sumareu iz Lila, pa i Upamekanu iz Lajpciga, Boatengu iz Bajerna i mnogim drugim igračima koji su u centru pažnje zbog dobrih sezona ili zbog ugovora pred isticanjem, loših odnosa sa svojim klubom i tome slično.

Sada se još jedno ime pojavilo u igri, kako prenosi portal "90min" Njukasl je zainteresovan i za reprezentativca Srbije i napadača madridskog Reala Luku Jovića.

Luka Jovic

Puno se piše o sudbini bivšeg igrača Crvene zvezde, koji se nije dobro pokazao u prvoj sezoni na "Bernabeu", ruku na srce nije dobio na pravu šansu da se dokaže.

Spekuliše se da bi Real mogao da ga proda, ali i da bi radije da ga pozajmi, u nadi da će narede sezone, makar u drugom klubu, pronaći prepoznatljivu formu.

Uložili su 60 miliona evra u Srbina, neće ga tek tako pustiti da ide, mada bi Njukasl mogao da bude primamljiva opcija, jer bi sa novim vlasnicima mogao da im pošalje ponudu koji bi ih naterala na razmišljanje.

Pomenuti portal iz svojih izvora prenosi i da je bivši napadač Njukasla Aleksandar Mitrović nahvalio klub sa "Sent Džejms Parka" svom zemljaku, ali i da "Svrake" nisu jedini klub iz PL zainteresovan za njegove usluge.

Baner live stream

Pisalo se i ranije da bi Jovića u svojim redovima rado video i Arsenal, koji će po svemu sudeći morati da se rastane sa kapitenom, a u igri je i Vest Hem, koji bi očigledno da ga upari sa Sebastijanom Alerom, Srbin i Francuz su u Ajntrahtu, zajedno sa Rebićem iz Milana, terorisali protivničke odbrane.

Videćemo kako će se ova priča završiti, Njukasl će imati veliki budžet kada se bude otvorio naredni prelazni rok, te će imati mnogo opcija na stolu.

Za Jovića ponudu sprema i velikan iz Serije A, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 03.05.2020
12:17

Trebat ce njima godine da sloze tim a ne jedan prelazni rok, novac je izgubio vrijednost. Mladi igraci nece tamo vec samo oni bez ugovora radi velie plate neki iz Kine i pokoji Brazilac.

avatar
deki trbic
Sunday, 03.05.2020
10:35

Samo ako je lud ce to uraditi....treba da ostane i da se dokaze u novoj sezoni da vredi...a ako ni u novoj sezoni nista ne pokaze onda neka ide na pozajmicu ili da ga prodaju.

avatar
Carina_11303
Sunday, 03.05.2020
07:41

Njemu bi to bilo top. Sto vise transfera, sto vise milionskih provizija i udri. Starlete Beograda ce se lepo opariti, takodje. Vidi se da nema mentalitet za igranje u klubu kakav je Real Madrid.