Njemu će biti najteže da izabere, ovo su tri ponude za najtraženijeg štopera na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.03.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Njegova želja je jedno, ali to je i najslabija ponuda. Menadžer zna šta bi bilo najbolje, ali postoji i opcija da uzme najviše novca...

EPA-EFE/Koen van Weel
EPA-EFE/Koen van Weel

Povezane vesti

Svakako da će Matijs De Liht biti prva zvezda prelaznog roka kada su defanzivci u pitanju.

Naime, prema informacijama medija u Španiji i Italiji, tri kluba su u igri.

Sam fudbaler ne krije da želi poput saigrača De Jonga u Barselonu, Katalonci nude 60 miliona evra. Ponuda PSŽ je veća, 70 miliona koliko traže Holanđani, plus, u Parizu bi De Liht dobio najveću platu.

Njegov agent Mino Rajola ga gura u Juventus, Italijani smatraju da bi De Liht bio idealna zamena za Kjelinija i Bonućija, takođe nude 70 miliona evra, a deo transfera bi bio odlazak Moaza Keana na pozajmicu par godina.

Kena bi prvo produžio ugovor sa Juventusom, a onda se preselio u Holandiju, makar je takav plan. Doduše, Alegri ga nije pustio prošlog leta, Kean će do kraja dobijati šansu, igrao je i protiv Atletika, što bi trebalo da odobrovolji Rajolu koji smatra da njegov pulen nema previše minuta.

Juve baš računa na dobre odnose Rajole i Nedveda, De Liht je inače izjavio da sanja da, kao i u reprezentaciji, igra sa Van Dajkom u klubu, ali Liverpul nema novca za taj transfer i Klop je već rekao da neće potrošiti mnogo tokom leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 20.03.2019
14:33

pa dajte vise prodajte klub arapima i da ispliva ta generacija koja valja kao onda s krojfom na čelu,a ne prodaji bisere pa opet nećemo pored psv-a osvojit ligu muka mi sta radite

avatar
MarioJ
Wednesday, 20.03.2019
14:26

Holandija nije Italija, pa ni Engleska i Španija. 70 miliona je previše. Realna cijena 50. Moisea Keana se ne smije dati na bilo kakvu pozajmicu. On treba da ostane u klubu i da dobija više šansi i minuta. Ove sezone na samo 3 utakmice je zabilježio 2 gola. Neodoljivo podsjeca na Drogbu. Visok, jak, sjajan osjećaj za gol, dobro kretanje.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 20.03.2019
13:05

Lfc ima novca. Kad se dečko sam nudi, greota ga je ispustiti. Nadam se da se Klop samo pravi blesav kao kad je bio u pitanju Fabinjo. Saznali smo kad ke sve bilo gotovo. Uostalom, neka reše da li ćemo biti veliki klub ili odustajemo od tradicije i veličine koje nosi ime Lfc-a.

avatar
sasa lesa
Wednesday, 20.03.2019
18:04

Pa gluposti, samo od LŠ smo do sad zaradili toliko para. A prodaćemo i nekoliko igrača na kraju sezone. Što ti kažeš, nadam se da se Klop samo pravi lud..

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 20.03.2019
22:24

Naravno. Novca imaju i više od toga. U plusu smo velikom. Novac koji smo trošili bio je od Kutinja. A gde su sponzori, tv prava, LŠ, FA i prodaja igrača. Nemamo problema sa FFP-om. Malo ljudi zna da su vlasnici LFC-a i vlasnici bejzbol kluba Boston red sox gde se vrti mnoooogooo veći novac. Imaju mnogo novca. Ali jbg, ameri više vole bejzbol. Zapravo i upravo nam treba De Liht. Da se otarasimo Lovrena i imamo Matipa i Gomesa koji su adekvatne rezerve.

avatar
Rosso 21
Wednesday, 20.03.2019
11:49

Ajax će pre baciti u vatru nekog klinca iz njihove škole, nego Juventusu da razigrava igrača, pa nije Ajax Cristal Palas, Wotford, Genova itd...

avatar
Kive
Wednesday, 20.03.2019
11:47

Sama njegova želja je Barsa.

avatar
Mangus
Wednesday, 20.03.2019
10:49

Liverpul ima novca za taj transfer nego je pitanje fa li zele da ga uloze.
Mislim da ce najpre u Juventus. Glavnu stoperi su pri kraju karijere, nemaju dobrih rezervi...
Barsa takodje moze da se otvori, meni je logicnije da izdvoje za njega i jovica ukupno 120,130 milipna nego da utucaju taj novac u grizmana npr

avatar
Nenadd
Wednesday, 20.03.2019
11:34

Barsa nikad nije radila bas logicno, a sto se tice juventusa oni ce pre dovesti neku matoru prljavu drtinu za stopera, tipa ramos, godin i sl