Ništa od Zvezde, uskoro tandem Tedić - Roben?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2020.
17:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Njegovim dolaskom Zvezda bi rešila problem napadača do kraja sezone, ali...

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

I dalje nije izvesno na koje će napadače trener Crvene zvezde Dejan Stanković moći da računa po završetku letnjeg prelaznog roka. Pavkov i Boaći su u potrazi za novim angažmanima, poslednjih dana se spekuliše i o mogućem Tomaneovom odlasku,  za to vreme se najavljuje dolazak Federika Makede na ''Marakanu''.

Ipak, još ranije je postojala Zvezdina želja da u svoje redove dovede Slobodana Tedića, zvanično člana Mančester sitija, koji je prošlu sezonu završio na pozajmici u Čukaričkom.

Jasno je da će i sledeće sezone na pozajmicu, što je Zvezda želela da iskoristi, ni sam igrač ne bi imao ništa protiv te opcije, ali u Sitiju imaju druge planove.

Najverovatnije će ga poslati u Holandiju, a ''Mondo'' večeras prenosi nova saznanja da će to najverovatnije biti Groningen.

Ovaj holandski klub od ovog leta izaziva znatno veću pažnju, jer su angažovali Arjena Robena, proslavljenog holandskog asa i dugogodišnjeg fudbalera Bajerna, pa su sada veliki izgledi da sledeće sezone u zeleno-belom dresu gledamo tandem Roben - Tedić.
-
Baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 18.08.2020
22:02

Eto ti, a Pantic umesto da ide ponovo u Partizan otisao u Cukaricki, e drugaru losa ti matematika, ako si morao na pozajmici, bolje Partizan, ali ipak, srecnp brale!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 18.08.2020
17:50

Tedic i Tadic i Roben i Suarez.