Ništa od transfera, Njukasl odbio 25 miliona funti!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 10.07.2018.
13:31
Izvor: Sportske.net

Malo im je...

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Njukasl je odbio ponudu za svog kapitena, prenose mediji na Ostrvu.

Vest Hem želi Laselesa u svojim redovima, ali ga se Njukasl neće odreći tako lako, iako mnogi očekuju da dvadesetčetvorogodišnji defanzivac napusti klub nakon odlične prošle sezone u Njukaslu.

Vest Hem je već doveo četiri igrača ovog leta, ali žele još da pojačaju svoj tim. Novi menadžer, Manuel Pelegrini želi da oformi vrlo snažan tim, i da na taj način pokuša da izbori mesto u Evropi naredne sezone.

Laseles je prva opcija u defanzivi, ali Njukasl se definitivno neće lako odreći usluga ovog fudbalera. Pored štopera, Pelegrini želi da pojača dodatno i ofanzivni deo, pa se pominju Jarmolenko iz Dortmunda i Felipe Andreson iz Lacija kao moguće opcije. Ukoliko bi doveli makar dva od ova tri igrača, Vest Hem bi imao stvarno vrlo jak tim i sigurno bi napali mesto koje vodi u Evropu.

Vest Hem je poslao ponudu tešku 20 miliona funti, koja bi mogla da dostigne i 25 miliona funti sa sve bonusima, ali Njukasl je to glatko odbio. Definitivno će biti potrebno da Vest Hem ponudi mnogo više kako bi doveli ovog dvadesetčetvorogodišnjeg engleskog defanzivca.

Laseles je u Njukaslu od 2014. godine i za ovaj klub je odigrao 103 utakmice u svim takmičenjima. Pored Vest Hema, za ovog igrača su zainteresovani Everton i Čelsi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.07.2018
16:46

Odlican igrac, po meni najbolji engleski stoper.

avatar
Z
Tuesday, 10.07.2018
14:18

Njukasl mi je oduvek bio simpatican klub, nekako sam ga uvek povezivao sa starom PL.....u poslednjih par godina, ne mogu da ih smislim

avatar
Tuesday, 10.07.2018
16:21

Ne mogu da ih gledam očima od kako su ono uradili Gutierezu.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 10.07.2018
13:57

Nekada sam obozavao Newcastle ali vremena se menjaju. Jednostavno su postali nesimpatican provincijski klub a pocetkom i sredinom devedesetih su prakticno zamenili Liverpul kao glavni takmac uz ManU za titule dok ih Arsenal nije pocistio.