Ništa od pojačanja, Realu nedostaje 135 miliona evra, a ovim pristupom ih neće zaraditi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.06.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net

Traži se način, Zidan i dalje odbija očigledno rešenje, a to koliko Real ceni svoje fudbalere neće platiti niko...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Navijači Reala tek su se zagrejali, posle Jovića i Azara, čekaju Mendija, ali poslednje pojačanje bi trebalo da bude bomba, nadaju se i dalje Pogbi.

Zidan ne veruje da bi Eriksen značio timu, on bi morao da igra dublje, a tu već ima Krosa, dok ga ne vidi, pogotovo posle dolaska Azara i Jovića kao ofanzivniju opciju.

Francuz smatra da bi Pogba mnogo više značio timu, pre svega u fizičkom smislu, da bi pojačao centimetrima, ali i sposobnošću da igra na više mesta u veznom redu, sposobnost Reala da kreira na sredini.

No, cena ostaje ista, 170 miliona evra, uz problem, pre toga bi Real morao da proda igrače od najmanje 135 miliona, kako bi ostao u granicama FFP.

Pisali smo više puta, čak 14 je u izlogu, ali nijedna ponuda nije stigla. Junajted ne prihvata Bejla, čak ni na pozajmicu. Kejlor Navas je tražio da ga puste bez obeštećenja, ima ponudu Porta, ali Perez želi da zaradi na njemu minimum 20 miliona evra.

Iako im je očajnički potreban novac, oni insistiraju da neće prodati igrače ispod cene, pa za Sebajosa traže 50 miliona, Džejmsa Rodrigeza najmanje 40, njega hoće Napoli, ali njemu se ne ide na jug Italije. Ali, čak i da Kolumbijac ode, to nije dovoljno.

Ni za koga nije stigla nijedna ponuda, zvanično, to tvrde madridski listovi, recimo za Marsela koga je želeo Juventus, Perez je tražio u neformalnim razgovorima 70 miliona evra, a za Iska najmanje 80. Ostali igrači poput Reguljona, Ljorentea, Lukasa Vaskeza, Kovačiča (njih dvojicu traži Inter) ne mogu da donesu toliko novca u kasu, čak i da svi odu. Opšti je utisak da Real precenjuje svoje fudbalere, od početka se znalo da projektovana suma od 300 miliona za prodaje, deluje nerealno.

Šta će na kraju učiniti Perez, hoće li morati da spušta cene, najrealnije je da proda Iska, Rodrigeza i par mlađih igrača, kao i Navasa, ili će Zidan ostati bez veziste videćemo, samo svima se žuri, a Zidanova bojazan je da Juventus ne prelomi, ponudi Dibalu i na taj način se dokopa Pogbe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Wednesday, 12.06.2019
00:09

Koja glupost. Ako Real bude htio da plati Pogbu, napraviće isto ono što i PSG za Mbapea. Kupiće ga i predstaviti kao pozajmicu i tek u januaru ili sledećeg ljeta ga otkupiti. Rel hoće Pogbu ali nije Perez sisao veslo da plati igrača 170 miliona, igrača koji je odigrao očajnu sezonu. Po toj logici ako je Pogba 170 miliona, onda je Bejl 270 miliona. Više puta je Bejl pokazao i dokazao da je igrač zlata vrijedan. Igrač koji je u Realu dva finala riješio. Finale Kupa Kralja i finale LŠ. Pogba nikada tako nešto nije napravio.

avatar
deki trbic
Tuesday, 11.06.2019
21:32

A sta ce im taj maneken? Bolje Mbape , on im je potrebniji...kao o Eriksen

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 11.06.2019
13:28

Nema sanse da za Ceballosa traze vise nego za Jamesa. Ne znam zasto MANu u posao ne ukljuci Isca.Kroosa ili Casemira pa i Asensija, neko ce od njih biti visak. Ne mogu svi da igraju a sumnjam da ce se neko od njih pomirti s tim da ceka sansu s klupe i da bude druga opcija.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 11.06.2019
13:00

Za jedan precenjen igrac , zele da prodaju nekoliko precenjenih ...

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 11.06.2019
12:01

Normalno da niko ne salje ponude za njihove igraxe lad su svi prosek za koji traze dublo vece pare no sto vrede, to sto misle da su igrali za real pa automatski vrede boga oca vise ne prolazi, nisu ta velicina kao junajted da i kad imaju igraca koji tri godine ne igra nista specijalno pola evrope se otima za njega i nude vise nego sto je placen

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 11.06.2019
12:29

Real je institucija za propali junajted...za pogbu se bore juve i real to nije pola evrope

avatar
Dillinger
Tuesday, 11.06.2019
13:19

To je beše Junajted koji je dao igrača potpuno besplatno, pa ga je posle kupio za rekordnu sumu u tom trenutku.
Ko god da preko 100 miliona za Pogbu, taj nije normalan. Verujem da niko i neće da ponudi više, ako ne pristanu na to, verovatno će da ode kao slobodan, opet.

avatar
Misosesic
Tuesday, 11.06.2019
10:55

Sad kao Real koji nije trošio zadnjih pet godina nista a prodavao je za velike pare i ima najveći prihod ne može da potroši 300 miliona,a ManCity PSG i Barsa svaki prelazni troše preko 200 miliona.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 11.06.2019
13:24

Ako nije dovodio zvucna imena na znaci da nije trosio

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 11.06.2019
10:15

Moram ovo da pisem svake godine. Ljudi, finansijska godina zavrsava se na kraju sezone, kad se i FFP racuna. Kako zna ovaj koji je sracunao da Realu treba 135 miliona, kad novac koji se dobija od plasmana u sva 3 takmicenja Reala, bonusi sponzora usled trofeja mogucih koji su potpisani ugovorima, famozni milioni od TV prava ULAZE U OBRACUN FFP-a KAO "SREDSTVA OD FUDBALA"? Za koju ciljnu "fudbalsku publiku" je jedna ovakva vijest?

avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 11.06.2019
09:57

Lepo sam ja rekao da se previše rasipaju i da neće imati para za sva pojačanja ali NE skoro svi ste tada rekli da lupam gluposti.Moraju klubovi kao Junajted i Real da prestanu da troše velike pare na neke Anomyuse.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
09:46

Problemi u Valdebebasu:-D