Ništa od pojačanja, izmakli im i Vidal i Matić?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net

Srbin bliži Aziji, Čileanac preskup...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Inter neće dovesti Artura Vidala, Barselona je tražila oko 40 miliona evra, spremna je na pozajmicu sa otkupom na kraju sezone, ali od toga nema ništa.

Italijani su procenili da je to previše za igrača koji ima 32 godine, sa druge strane ne žele Rakitića, pa ostaje nepoznato kog veznog igrača će dovesti.

Pričalo se o Matiću, ali njegova plata je previsoka, i kako se saznaje, Srbin bi mogao da ode u Aziju, ima primamljive ponude iz Emirata, ali i Kine.

Konte će dobiti neko pojačanje, najverovatnije iskusnog Darmijana za odbranu, ali i jednog napadača, zamenu za Lukakua, i dalje je želja iskusni Petanja iz SPAL-a.

Za trenera to nije dovoljno, ali klub ga je upozorio da neće tolerisati ispade i prozivke na račun direktora kluba, kao posle poraza u Dortmundu.

Interu cilj nije titula ove sezone, već stvaranje tima koji bi vremenom bio konkurentan Juventusu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 08.11.2019
19:23

Nije mi jasno zasto nisu kupili Darmiana od MU kada je u Parmu otisao za 1.5 sto je smijesna cijena sada ga mogu platiti samo daleko vise od toga.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 08.11.2019
15:54

Vlajko Vlajko, isto si pisao i u ljetnjem prelaznom roku...secam se kad je Lukaku sa oduševljenjem primio ponudu juventusa, kako nam je Roma sa treninga ukrala Sensija a Milan Barelu, kako Ikardi ima ugovor sa tvojima i nece nidje drugo..sta da ti kazem pametan uči na tudjim a dalabu na svojim greškama!

avatar
Amalainter
Friday, 08.11.2019
12:54

Inter nije ni razmatrao Matica..to se kod nas samo pise..a za Vidala niko normalan nece platiti vise od 20-25 miliona..toliko vredi

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
12:37

40 miliona evra Hahaha Kako ih samo nije sramota.

avatar
The_Matrix
Friday, 08.11.2019
12:26

Tako i celo lepo pisaste, nista ovaj ili onaj...a oni stizali redom