Ništa od Pogbe, Real dovodi Holanđanina!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.06.2019.
16:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su prelomili.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Kako prenose holadnski i španski mediji, madridski Real je spreman da u svoje redove dovede vezistu Ajaksa Donija van de Beka.

Mladi Holanđanin je eksplodirao u dresu Ajaksa u sezoni za nama, bio je jedan od najboljih igrača "Kopljanika", koji su osvojili duplu krunu u Holandiji i bili na ivici plasmana u finale Lige šampiona.

Postigao je i neke jako bitne golove, skrenuo je pažnju velikog broja klubova, a u Realu su izgleda shvatili da je Pol Pogba u ovom trenutku preskup i da bi mogli da naiđu na probleme sa FFP ukoliko bi pokušali da angažuju Francuza, pa su se okrenuli ka Van de Beku.

Ekipa iz Amsterdama traži između 50 i 60 miliona evra za usluge svog veznog igrača, a prema pisanju "De Telegrafa", "Los Blankosi" su voljni da plate pomenuti novac za sjajnog vezistu.

Podsetimo, Real je od ovog leta jači za pet novih igrača, u klub su stigli talentovani Brazilac Rodrigo Goeš, zatim defanzivac Eder Militao iz Porta, reprezentativac Srbije Luka Jović iz Ajntrahta, Eden Azar iz Čelsija i Ferlan Mendi iz Liona.

Potrošeno je preko 300 miliona evra na nove akvizicije, čini se da bi Van de Bek mogao da bude poslednja investicija "kraljevskog" kluba ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Friday, 28.06.2019
08:53

Pametan potez. Da su pametni prodaju Modrica i Krosa a forsiraju Sebaljosa i Van Der Beka. Ali ne oni ce prodati Sebaljosa, Bek ce grejati klupu.

avatar
Barca4ever
Thursday, 27.06.2019
20:57

Sigurno bolja opcija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 27.06.2019
16:53

Veliki potencijal i bio bi pravi potez dovesti njega a ne Pogbu koji je obican cirkuzant i samo bi kvario atmosferu u ekipi

avatar
Thursday, 27.06.2019
16:29

Ovaj FFP funkcioniše tako da potrosis stotine miliona eura pa ih tek onda zaradjujes! A ako ih i ne zaradis, dobijes opomenu! Budalastina...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 27.06.2019
16:27

Ovo bi I'm bio pametan potez me Mali je odlican potencijal, odlicnu sezonu ima iza sebe, vredi para za danasnje uslove. Mi sa Pogbom cemo imati veliki problem. Junajted mora da dovede Fernandesa a Real pametno.