Ništa od Partizana, srpski napadač u dresu novog kluba!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Sve je ozvaničeno, pa će Partizan morati da se okrene nekim drugim opcijama.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Prethodnih dana spekulisalo se da je Partizan ozbiljno ''zagrizao'' za napadača Kopenhagena, našeg povremenog reprezentativca Andriju Pavlovića, s obzirom da je bilo izvesno da će on napustiti redove danskog kluba.

Međutim, mnogo konkretniji i brži bio je bečki Rapid koji je ekspresno završio posao i za 1.3 miliona evra angažovao srpskog napadača.

Andrija Pavlović se potom oglasio na svom profilu na Instagramu.

''Veoma sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Rapid iz Beča. Spreman sam da zaigram pred najboljim navijačima u Austriji i da zajedno ostvarimo mnogo dobrih stvari zajedno.

Hvala svima na toploj dobrodošlici, kao i navijačima Rapida na porukama. Sa druge strane, veliko hvala navijačima Kopehnagena i svima u tom klubu na predivne dve godine'',
izjavio je Pavlović.

A što se Partizana tiče, on će svakako morati da se pojača u špicu napada, pogotovo ukoliko dođe do rastanka sa Tavambom. Ko bi to mogao da bude, za sada nije poznato posle nepovoljnog raspleta sa Pavlovićem.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kivic Milan
Tuesday, 01.05.2018
16:18

Pa ovaj je navodno dolazio u Zvezdu, a ne Partizan. Sto znaci da je izabrao Rapid pre nego VELIKU ZVEZDU. Odnosno novac i buducnost. Ne znam zasto se sada blati Partizan. Ovo je ozbiljna kritika na vasu stranicu!

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 01.05.2018
12:03

Jurite Stojiljkovica,odlicnog napadaca i velikog Partizanovca!