Ništa od kupovine, Murinjo veruje svom fudbaleru!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.01.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se "Posebni" odlučio da ukaže šansu odavno u medijima "precrtanom" fudbaleru.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Mančester Junajted je do pobede nad Evertonom bio u velikoj rezultatskoj krizi.

Ispali su iz Liga Kupa, potom su vezali tri remija u Premijer ligi, na svu sreću nakon remija Arsenala i Čelsija, pobeda nad Evertonom vratila ih je na drugo mesto na tabeli.

Povrede su uzele maha, Murinjo ima sve manje igrača na raspolaganju, a među najkritičnijim pozicijama u ekipi je i mesto uz levu aut liniju u odbrani.

Portugalac ima nekoliko igrača u izboru za poziciju levog beka, ali nijedan fudbaler, osim možda Ešli Janga, ove sezone se nije pokazao kao dovoljno dobar izbor.

Ipak, ohrabruje činjenica da je Luk Šo počeo sve češće da dobija priliku i da se mladi Englez za sada dobro snalazi na terenu.

Kako piše "Manchester Evening News", Murinjo je doneo odluku da se ipak u januaru ne dovodi pojačanje na toj poziciji, kako je spreman da ukaže šansu maleroznom 22-godišnjem Englezu, koji je na "Old Traford" stigao još 2014. godine, ali je zbog čestih i teških povreda odigrao samo 36 utakmica u Premijer ligi.

Dakle, "Đavoli" odustaju od angažovanja novog levog beka, što znači da neće pokušavati da angažuju Denija Rouza iz Totenhema, Aleksa Sandra iz Juventusa, Rajana Sesenjona iz Fulama,  ili Fauzija Gulama iz Napolija.

Umesto čoveka za levi bok u odbrani, Junajted će se okrenuti angažuvanju centralnog veziste i krila, prenosi pomenuti list iz Mančestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Friday, 05.01.2018
19:31

Ако треба да дође централни везни (човек који би деловао испред Матића), онда Погба на 10ку, Марсијал/Раша лево, Лингард/појачање десно, Лукаку шпиц. У том случају продати Мату и Мкитарјна (нажалост)

avatar
Маркус19
Friday, 05.01.2018
19:28

Даће бог да овако и остане. Не треба нам појачање на левом беку, ако Шо остаје. Ако оде, треба довести топ левог бека (Сандро, Бертранд, Гулам, Роуз), и продати вишак играча, типа Блинд, Дармијан. Шо у ових неколико утакмица показује да дефинитивно треба да игра, јер игра заиста добро.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 04.01.2018
21:26

Šo je pokazao da je opasan bek zadnjih utakmica. Nadam se da će ga zaobići povrede i da će dečko razbiti. Možda se stvarno desi scenario Mate kad Murinjo promeni ipak misljenje, čime mu Mata vraća trudom i konstantošću. Bespotrebno kupovanje Rouza. Videlo se da nam škripi više desni bok, zamena za Valensiju nema. Sreća te Jang igra jako korektno u novoj ulozi sa obe strane

avatar
veljaunited
Thursday, 04.01.2018
19:58

UH,kakav potez Murinja,ako je ovo istina ili bar vodi do istine svakako pozdravljam ovaj potez Murinjov.Po meni jedino sto Luk So do sada nije imao je pusta sreca pa je doziveo onakkvu povredu,inace da nije danas bi vredeo bar 50 milki....a od kad se vratio standradno dobro igra...brzina i vispremnost mu ne nedostaju,tehnika isto jedino nasta se treba poraditi je strpljenje i vera u ovog igraca,a sto se tice pojacanja slazem se da je vezni i desni ofanzivni ipak veci prioritet...

avatar
Hajduk United
Thursday, 04.01.2018
19:32

Man Utd nece dovest nikog

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 04.01.2018
19:32

Tako je Mou,Show je pokazao da moze saml da ga povreda zaobidze i odlican je, daj dobro desno krilo i kupi fabinja pukni pare upari ga sa maticem i daj slobodu pogbi u napadu da igra blize protivnickom golu..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 04.01.2018
21:31

Sanjaćemo Fabinja, haha. Realno sa njim završava 3 tačke. Rotacija na poziciji desnog beka. Dobijamo čvršću sredinu, Fabinjo je odličan tehničar, dobijamo pleja pomeranjem Pogbe gore

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 05.01.2018
12:50

Da pitanje je koliko je Monako spreman da ga se odrekne u januaru.. Zardim je izajavio da kljucni igraci nece napustat Monako sada u januaru...vidjet cemo sta ce biti sigurno ce nekog dovesti jer ima i dosta povredzenih.

avatar
Luka Toni
Thursday, 04.01.2018
19:20

Odlicno, dve-tri utakmice je odigrao odlicno, ako ne bude povreda, moze biti dobro pojacanje za ekipu

avatar
Scholes
Thursday, 04.01.2018
19:14

Konacno! Lik je extra levi bek, samo mu treba stalna minutaza kako bi nabio formu. I valjda ce ga povrede zaobici vise .

avatar
I\'m looking for Korg
Thursday, 04.01.2018
19:11

Samo da ga zaobiđu povrede i može da bude jedan od najboljih levih bekova na svetu!