Ništa od Dibale? Oči Juventina uprte u Iguaina, on dogovara povratak u Španiju!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.07.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Juventus u velikim problemima pred meč sa Lionom u Ligi šampiona...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Odjednom je posle povrede Dibale, Iguain ponovo postao bitan za Juventus. Sada Sari mora da smisli nešto, male su šanse da se "La Hoja" oporavi za meč sa Lionom, Juve juri 0:1 iz prvog meča, ako Dibala ne bude igrao, Iguain će morati mnogo bolje nego u prethodnim mečevima da bi italijanski šampion imao šansu za plasman u top 8.

Navijači su zabrinuti, titula je osvojena, ali rivali nisu ni postojali, tokom čitave sezone tim igra loše i svi upiru prstom u Sarija.

Eliminacija od Liona bi bila veliki neuspeh, ali mnogi smatraju da čak i ako prođu Francuze koji igraju finale kupa protiv PSŽ, prvu zvaničnu utakmicu posle pet meseci, protiv Sitija ili eventualno Reala u Lisabonu u četvrtfinalu ovakav Juventus nema nikakvu šansu.

Sari je najavio da će poslati ekipu do 23 godine na teren u subotu protiv Rome, kako bi kupio nekoliko dana da se prvotimci odmore, tim je odigrao pet mečeva za 12 dana, ima veliki broj povređenih.

Baner

Ali, dok su oči uprte u Iguaina, on pregovara o novom klubu. Juventus ga ne želi, čeka prelazni rok da dovede Areka Milika, mada neće biti lako nagoditi se sa Napolijem.

Iguain ima ponude iz MLS, ali i Argentine, no i godinu dana ugovora sa Juventusom, i platu od 7 miliona evra. Neće je se odreći, ali navodno pristaje na poravnanje, odštetu za odlazak, a pregovara o povratku u Španiju gde je šest godina igrao za Real.

Dva kluba su zainteresovana za Pipitu, jedan je Sevilja koja traži napadača, drugi Valensija, novi trener Havi Grasija je baš tražio Argentinca koga bi upario sa Gameirom jer postoji šansa da ode Rodrigo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke